Witam jestem nowa na forum,chciała bym pokazać parę zdjęć i poddać się waszej ocenie:oops:
Witam jestem nowa na forum,chciała bym pokazać parę zdjęć i poddać się waszej ocenie:oops:
Witaj na forum. Co do zdjęć, to pierwsze mi sie nie podoba, bo jakieś omdlałe te kwiatki. Z resztą ja nie lubie kwiatków. Za to drugie mi się podoba. Szkoda, że gałązka "przecina" ptaka. Pozdrawiam
chimol, powolutku, pomalutku, nie strasz dziewczyny![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Tez nie lubie kwiatkow,ale ten mi sie podoba.Ptaszek ladnie znaleziony.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
no ja za kwiatkami to tez nie bardzo, ale to zalezy, ale juz tak powaznie, to Aleksandra, jesli tylko moge Cie prosic, to wrzuc pelny kadr tego ptaszka, bo naprawde fajny, a z pelna powaga mysle ze mozna z tego cos ladnego wyzezbic, tak wiec nie boj sie, czekamy/y![]()
dzięki bardzo za ocenę,mam jeszcze inne ujęcie kwiczoła i sikoreczkę.![]()
Ola, obrabialas cokolwiek te (przynajmniej) ostatnie zdjecia? bo mimo nie wiem jakich checi, to bez obrobki sie niestety nie obejdziei zapodaj pelny (odpowiednio zmniejszony) kadr tej drugiej fotki w 1szym poscie
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 9.02.10 o 22:31
trochę kiepskie bo robione przez szybę.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth - albo się bawimy w kosmetyczne cięcia, albo nie. Tak sobie trochę przeczysz.Można elegancko wykadrować zdjęcie, ale nikomu nie doradzałabym wielkiego ciachania - bo się odbije na jakości, cudów nie ma.
Walcz dalej.Szyba niestety powoduje spadek jakości, oj bardzo.
![]()