Dla odmiany lekko spoznione zdjecia nowoczesnego Św. Mikołaja :), następnie kolejna próba sesyjki z moją Ewcią :)
Fotka 24. powstała w PS przez odbicie prawego oka + dodatkowe przeróbki. Co sądzicie?
Wersja do druku
Dla odmiany lekko spoznione zdjecia nowoczesnego Św. Mikołaja :), następnie kolejna próba sesyjki z moją Ewcią :)
Fotka 24. powstała w PS przez odbicie prawego oka + dodatkowe przeróbki. Co sądzicie?
mi najbardziej podeszła fotka nr.21 :)
Temat z Mikolajem fajny :-) a seria z "agentka.." swietna !
buzka, a co się stało z Rudolfem w tym roku?! :)
Przykro mi ale sesja z dziewczyną MSZ to niewypał - widać każdy defekt jej cery, spróbuj wygładzić czy coś...bo modelka urocza a i pomysł z bronią bardzo fajny. Warto popracować :)
Powodzenia
nataszach ma rację co do cery.W corel paint x2 jest bardzo fajne wygładzenie :) A może pokaż coś z nią w BW ?
Temat z Mikołajem w samolociku fajny ale wydaje mi sie, ze obróbką mogłeś wyciągnąć troche światła. Dziewczyna z pistoletem w sumie najbardziej udane to pierwsze i zdecydowało o tym światło, na pozostałych to jednopunktowe świecenie nie sprawia dobrego wrażenia. Ostatnie ukazujące fragment twarzy jest rażąco niedoświetlone.
Ok. Zgodnie z zyczeniami jest w B&W i wygładzone. Dymek gratis :D
Jak tam po swietach? przejedzeni?
A może ktoś z Wrocławia chce sie umówić na wspólne cykanie?
O niebo lepiej jak dla mnie w porównaniu :)
Witaj :)
Przejedzeni, przejedzeni :(
Ładnie wygładziłeś jej buzię :) O wiele lepiej teraz to wygląda.
Ale chyba coś się z jakością fotki podziało, bo u mnie jakieś straszne ziarno wyłazi...
Nataszach i Forever_k3w: Czy takie "wygładzone" twarze są dużo lepsze? No nie wiem, może kwesia gustu, a może siła przyzwyczajeń do zdjęć idealnie wygładzonych laseczek z kolorowych czasopism. Faktycznie może i lepiej wygląda, ale jest "pokaleczone w photoshopie" :)
Druga sprawa: Nataszach, coś mi się wydaje, że ziarno pojawia się mocniej u Ciebie na monitorze. Może jakieś przesadzone ustawienie ostrości? Ja na tamtej fotce nie widze u siebie żadnego ziarna! To samo się tyczy Twoich niektórych fotek, bo wiele razy przepraszałaś za ziarno, którego albo nie było (jak dla mnie), albo było znikomo małe.
Na fotce 27. owoc dzikiej róży (bardzo kiepskie warunki) Tutaj to dopiero było ziarno. Fotka jest mocno obrobiona, a i tak kiepskiej jakości. Pokazuję bardziej ze względów kompozycyjnych niż jakościowych.
Fotka 25. z przygotowań do Sylwestra :), a 26. robiona w sylwestra rano. Widok był przecuuuuudny :grin: W przygotowaniu fotki posylwestrowe w klimacie już zimowym :D
Ufff No to się wypisałem za wszystkie czasy...
Życzę wszystkim samych udanych "strzałów" w 2010r. i jak zwykle zapraszam do komentowania i dyskusji!