Odp: E-30 czy zmiana systemu?
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Zalezy za jaka cene. Ja teraz za E-30 to moglbym dac... no powiedzmy... z 1500 PLN :P Choc nie wiem czy to juz nie za duzo.
T.
Kurde,to okolo 400€ czyli tyle ile jeszcze musze splacic za swoje E510.450€ juz jednak splacilem,a kupilem jak sie tylko ukazala partia z Japoni.
A ja dalej nie oddam E-30, mimo że mam Epla trzeciego :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Też tak uważam. :)
czyli po trzech latach treść(!) zdjęć nie uległa zmianie i żaden "nowy system" tego nie zmieni?!?!
Cytat:
Zamieszczone przez
slawekk
czyli po trzech latach treść(!) zdjęć nie uległa zmianie i żaden "nowy system" tego nie zmieni?!?!
Trudno zrozumieć Twoje pytanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Zalezy za jaka cene. Ja teraz za E-30 to moglbym dac... no powiedzmy... z 1500 PLN :P Choc nie wiem czy to juz nie za duzo.
T.
Ja dałem w październiku 2011 za body E-30, ponad 2 kilo było 3250 pstryknięć (a nie 32500)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde,to okolo 400€ czyli tyle ile jeszcze musze splacic za swoje E510.450€ juz jednak splacilem,a kupilem jak sie tylko ukazala partia z Japoni.
Też miałem japońską E-510. Lekkomyślnie zmieniłem na E-30 :) Jakoś muszę z tym żyć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Też miałem japońską E-510. Lekkomyślnie zmieniłem na E-30 :) Jakoś muszę z tym żyć.
To znaczy byłeś lekkomyślny, a na co należało zmienić, patrząc z perspektywy czasu ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Trudno zrozumieć Twoje pytanie.
Masz rację. To pytanie nie jest pytaniem ;)
Zdjęcia po prostu są. Nie ma idealnych, bo te są najczęściej kiepskie (te nasze).
Pytanie powinno brzmieć: czy zdjęcia zmieniają swoją "wartość w treści" razem ze zmianą aparatu?
---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post był o 22:31 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
slawekk
Zdjęcia po prostu są. Nie ma idealnych, bo te są najczęściej kiepskie (te nasze).
Pytanie powinno brzmieć: czy zdjęcia zmieniają swoją "wartość w treści" razem ze zmianą aparatu?
Amigo! - to nie jest do Ciebie kierowane, nie wiem dlaczego odpowiadałem na Twój post, zamiast ogólnie.
To pytanie, chyba już precyzyjne, jest do wszystkich.
Cytat:
Zamieszczone przez
ajan
To znaczy byłeś lekkomyślny, a na co należało zmienić, patrząc z perspektywy czasu ?
Perspektywa czasu niczego nie zmieniła. Nadal uważam że zrobiłem dobrze i jestem z E-30 bardzo zadowolony. Z korpusu i obiektywów, które powoli dobierałem do swoich potrzeb.
Emotikon w moim poprzednim poście miał oznaczać żarcik, ale widzę że średnio mi to wyszło :)
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
slawekk
---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post był o 22:31 ----------
Amigo! - to nie jest do Ciebie kierowane, nie wiem dlaczego odpowiadałem na Twój post, zamiast ogólnie.
To pytanie, chyba już precyzyjne, jest do wszystkich.
OK :)
Teraz wszystko jasne :)
Czy treść zdjęcia zmienia się razem z lepszym ISO?