06
ale fajna sowa ;-) musze przy okazji wrzucic swoja biala :]
07
chcialbym napisac ze bardzo fajne ale nie moge... cos kolorki siadly... ta zielen razi, zreszta zwierzak tez jest chyba przybarwiony...
Wersja do druku
06
ale fajna sowa ;-) musze przy okazji wrzucic swoja biala :]
07
chcialbym napisac ze bardzo fajne ale nie moge... cos kolorki siadly... ta zielen razi, zreszta zwierzak tez jest chyba przybarwiony...
09.
w galerii przeszło bez echa, może tutaj?
fajnie uchwycona i niezła żyleta
nie martw się, ja wczoraj dodałem do tematu i do dzisiaj nikt nic nie napisał, o galerii to nawet nie wspominam...
może za słobo robimy.... ;) :cry:
Wszystkich powaliło i zaniemówili. :)
możliwe, nigdy nic nie wiadomo ;)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
luc4s hehe ale wyświetlenia były ale ani ocen ani komentarzy ;) poza tym pochwały też mogą być niebezpieczne, jeszcze bym pomyślał, że zdjęcia umiem robić :roll:
z technikaliów: 14-54 + AF-C
Nie robicie słabo , tylko raczej forum słabo reklamuje galerie. Obecny układ nie sprzyja, oglądaniu nowych fotek w galerii ani komentowaniu. Tu życie skupia się w tematach i tu są opinie. Tu widac tylko 4-ry fotki z nowych i nie wiadomo czy najnowsze i nie ma linku i nie ma linku aby zobaczyć wszystkie ostatnio dodane w galerii. Zobaczcie http://www.galeria.cyfrowe.pl/, pewnie znacie. Jak się tam wejdzie w najnowsze, to wręcz widać jak nowe foty się pojawiają. Tam oceny i komentarze kręcą się wokół konkretnej foty, a tu to jest odseparowane i to jest przyczyną tego stanu. jak ktoś rozmawia i pisze na forum to do galerii zajrzy czasem a czasem nie, a już komentować się nie chce.
PS
Fotka bardzo dobra, fajny moment,ale najlepsza chyba ostrość. Ja bym tylko nieco inaczej zrobił cropa.
Fota zaniebieszczona. Chyba, że do nowy gatunek mewy (czy rybitwy, nie znam się) niebieskopiórej :D .
Wedlug mnie mewa troszke uciekla z mocnego punktu. Szkoda. A ostrosc znakomita... Huhu, ten 14-54 to jest cos! Jak sie patrzy Mewós niebieskus :D
no możliwe, że uciekła ale jakoś nie potrafiłem jej namówić żeby się zatrzymała ;) co do ostrości to nie zapominajmy ze to przeca pomniejszone i wyostrzone po zmniejszeniu ;)