pierwsza próba na forum...z góry przepraszam wszystkich nielubiących ramek
pierwsza próba na forum...z góry przepraszam wszystkich nielubiących ramek
.
hmm,, ciekawa kompozycja, ale mam dylemat, co jest pierwszym planem.
Czy most ?, czy jeździec bez głowy
/*...................*/
/* ...........................*/
Jakoś nie mogę zrozumieć tej uciętej głowyGdybam nad przesłaniem tej poniekąd fajnej fotki, ale
![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
a moglo być tak piękne, dlaczego tej osobie obcioleś głowę. IMHO zostawiłbym most bez postaci lub poprosiłbym o ciekawe zapozowanie
Lepiej by wyszło, gdyby tej osoby nie było w kadrze wogóle, lub jeśli już miałaby być to z głową na karku.![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
jednak słusznie miałem pewne opory przed 'publikacją'dzięki a komentarze, może kiedyś pokażę coś lepszego
.
Niesłusznie ! Czemu sie masz obawiać?Zamieszczone przez olifant
Zdjęcie było by OK, gdyby nie ta głowa. Ujęcie jest ładne, ale rzeczywiście było by lepiej bez nikogo.
Nie bierz tego do siebie. To są życzłiwe uwagi, a nie złosliwości. Napewno, nastepne Ci wyjdą lepiej
/*...................*/
Pomysł fajny. Ale według mnie zdjęcie jest niekompletne -- brakuje czegoś z lewej strony. Fajnie byłoby, gdyby siedział tam ptak, albo jeszcze lepiej wfruwał w kadr, albo był balonik na sznurku. Dla zrównoważenia kompozycji.
Z tym balonikiem to fajny pomysł i jeszcze powinien być żółtyZamieszczone przez lgrabun
Zaraz poszukam mam kadr z balonikiem ale inny, nie most. Jak znajdę to zaraz umieszczę...
/*...................*/
nie no spoko, rozumiem i w sumie zgadzam się z nimiZamieszczone przez zibi1303
![]()
.