I jeszcze, żeby szyny wychodziły z dolnych rogów zdjęcia a przewód trakcyjny dokładnie w środku górnej krawędzi :roll:
Wersja do druku
I jeszcze, żeby szyny wychodziły z dolnych rogów zdjęcia a przewód trakcyjny dokładnie w środku górnej krawędzi :roll:
Za Wiejo i helmuthem. A od siebie to zmieniłabym jeszcze obróbkę. Czy to hdr? Trochę mi przeszkadza ta poświata na niebie bijąca od wiaduktu.
Ale generalnie zdjęcie się podoba, moje słowa to tylko w ramach czepiania się :wink: :)
Dziękuję za wypowiedzi są naprawdę ważne dla mnie.
Tak 22 to HDR :)
Pozdrawiam.
22 bardzo ładnie :) podobają mi sie twoje zdjęcia chociaż nie jestem zwolenniczką HDR bardziej lubie "zdjęcia z duszą" ale jest OK :) PZD
No widzisz, wydaje mi się, że przez to, że to zdjęcie jest hdr'em to zasługuje tym bardziej na uznanie, bo jest to hdr nieprzegięty i naprawdę - gdyby nie to niebo, o którym pisałam wcześniej, nic nie wskazywałoby na to. A to jest duża umiejętność rozszerzyć zakres tonalny zdjęcia tak, żeby nie było to oczywiste. Sądząc m.in. po trawie, wołane z jednego rawa, tak?
Też próbuję HDR ale takiego jeszcze nie udało mi się stworzyć (takiego "nieprzegiętego") masz talent:wink:
23 - Impresje
24 - Stary "Nowy" Młyn