efekt na cerze byl wynikiem kompresji, bo zapomnialem przestaiwc na mniejsza... no i tak wyszlo...
zdjecie usunolem zeby nie bylo zadnych ale.... pozdrawiam
Wersja do druku
efekt na cerze byl wynikiem kompresji, bo zapomnialem przestaiwc na mniejsza... no i tak wyszlo...
zdjecie usunolem zeby nie bylo zadnych ale.... pozdrawiam
no i jest spoxCytat:
Zamieszczone przez milo
pozdrawiam
P.S.
Juz tylko za 60 h : 23 m bedzie nastepna fotka.. LOL juz pozostalo tylko hihii :-)
tez portrecik?
tak. Chce troche plfoto zapchac potretami dla odmiany ;-) I pewnie znowu Kasia :P
Kasia jest w porządku bardzo i zdjęcia jej też niczego sobie, więc zaczynam odliczanie:)
NIe wiem, czy się powtarzam, ale obiekt wyjątkowo trafia w moje poczucie estetyki, ponieważ jest wyjątkowo ładny. Natomiast co do zdjęcia to najmniej mi się podoba z dotychczasowych. Otóż wydaje mi się, że poza "chwilę przed wyjściem" nie bardzo współgra ze studyjnością zdjęcia. Tu lepiej pasowało by tło bardziej realne. Ponadto trochę kłuje w oczy widoczna tym razem obróbka w PS, bardzo widoczne odcięcie postaci od tła, wyjątkowo "cyfrowy efekt".
Chętnie obejrzałbym oryginał
jeronimo, gratulacje... ta fotka do mnie przemawia, jedynym jej minusem jest ze jest za mala... no i moze ciut za ciemna, ale ogolnie bdb, pozdrawiam... pokazesz wiecej podobnych?
jak sie podoba to zapraszam do oceniania na plfoto :P Przyda mi sie dobra ocenka :P bo juz powoli rece mi opadaja na niektorych komentarze i oceny. Ostatnio gosciu dal mi najnizsza ocene jaka sie da... wchodze do jego portfolio a tam jakis syf. No ale co tam o gustach sie nie decyduje hehehe ;-)
Z Kasia to bedzie jeszcze jedna... kadr od kolan po glowe ;-) i buzia usmiechnieta :]
Na a opozniej nastepna modelka.... albo jakis krajobraz. Jeszcze nad tym nie myslalem.... narazie coraz bardziej wkurza mnie te 5dni na plfoto.
@sebastan
no moze masz racje. Troche na sile chcialem 4 zdjecia tej modelki miec na plfoto w portfolio.
Pozdrawiam
no ocenilem ci z bdb/wybitna ocena bo mi sie bardzo podoba...