to wszystko z Myślęcina...niewykluczone, że kolejna moja tam wizyta odbędzie się z forumowiczami miasta, gdzie Brda spotyka się z Wisłą :-)
Załącznik 67046
Załącznik 67047
Załącznik 67048
Załącznik 67049
Wersja do druku
to wszystko z Myślęcina...niewykluczone, że kolejna moja tam wizyta odbędzie się z forumowiczami miasta, gdzie Brda spotyka się z Wisłą :-)
Załącznik 67046
Załącznik 67047
Załącznik 67048
Załącznik 67049
Zachęcające to ostatnie - ale obciąłbym górę. Płotek też będzie przeszkadzał chyba - może nawet trzeba coś zafałszować, poklonować. Światło nie przeszkadza ale daje słabe kolory więc można by z BW pokombinować i to tak śmielej. Sama scenka smaczna więc warto ja chyba bardziej zdecydowanie podrasować.
Pomyśl nad szarą połówką
...już mam !! w sobotę kupiłem...
Załącznik 67051
Załącznik 67052
Załącznik 67054
Załącznik 67053
Hehehe, a widzisz, jak wszystko przewiduję. :-P Miałeś koncepcję z tymi łączeniami, ale jednak chyba najlepsze to pierwsze.
Łączeniami w sensie elementy metalowe i konie. Niby jest tu pomysł, ale chyba najbardziej widzi mi się pierwsze z serii.
Znam ten dylemat. Ostatnio miałam taki kontrast - wiśnie i niebieskie kwiaty. Coś popstrykałam, ale czułam niedosyt... źrebaczek uroczy, dobrze, że mu poświęciłeś osobny kadr. :)