Maćku, Ryśku bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze. Ja właśnie piję...ale tylko kawę jeszcze przecież przed 13.00 :grin:
Wersja do druku
Maćku, Ryśku bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze. Ja właśnie piję...ale tylko kawę jeszcze przecież przed 13.00 :grin:
Chłopie jesteś w błędzie! Coś mi się zdaje, że 13 nie obowiązuje juz od (ładnych) paru dni! :grin:
Na pewno będę częściej zaglądała, tylko do tej pory jakoś czas nie pozwalał, ale warto :wink:
Dzisiaj postanowiłem Wam pokazać fotki MG namierzonego przy okazji wizyty na placu zabaw.
Będę wdzięczny za opinie i komentarze :grin:
Wybralem dwojeczke :-)
Tak ,ja też dwójeczka.
W moim przypadku wybieram dwójkę i trójkę. Gdyby trójka była skadrowana nieco szerzej mogło być jeszcze lepiej przynajmniej dla mnie. :wink:
Waruga, Leon bardzo dziękuję za odwiedziny i słowo komentarza :grin:
Rol6 niestety nie dało się szerzej kadrować ze względu na samochód stojący bezpośrednio przed rzeczonym obiektem :-P Może uda się następnym razem na co liczę bo autko jest piękne.
MG jest na tyle ciekawym oldtimerem, że mógłbys śmiało pójść w kompozycje fragmentów auta - chromy, wypukłości, przetłoczenia, może deska rozdzielcza. Można też wtedy ładnie zagrać głębią ostrości, plastyką.