Szum delikatnie mi przeszkadzał. Mogłem delikatnie zmniejszyć poziom odszumiania, ale dosłownie odrobinkę. Zresztą co tam. Gratuluję wyprawy, pogody i oczywiście kadru
Wersja do druku
Byłeś w super miejscu, no i zrobiłeś super zdjęcia.
Co do miejsca- zgoda ale z tymi zdjęciami to przesada :wink:
W każdym razie dziękuję i zapodaję następny widok:
Załącznik 122785
Ładnie tam macie :)
Nie ma łatwo- żeby to zobaczyć , trzeba wysoko wyjechać:
Załącznik 122865Załącznik 122866
Ostanie z kolejka calkiem, calkiem :) Przyznam sie, ze moj lek wysokosci czulby sie jak w niebie na tej grani ;)
Pozwolilem sobie troche pobabrac sie w ostatnim kadrze - chcialem sie pozbyc tej mgielki, ktora szczegolnie doskwiera przy duzych odleglosciach. Pewnie troche przesadzilem z kolorem, ale na moim badziewnym laptopie wyglada to nawet, nawet.
Załącznik 122906
Odniasłem się do tej części Twego tekstu:
" w takim miejscu można by oczekiwać krytki tam, gdzie może ona coś wnieść i pomóc autorowi w rozwoju. A mam wrażenie, że Forumowicze unikają tego, tak jakby nie chcieli sobie nawzajem sprawić przykrości"
postawiłbym takie tezy:
Krytyka dotyczy mojego odbioru czegoś w tym przypadku zdjęcia, mojego subiektywnego odczucia i porównania ze zdjęciami i sądami które o nich przeczytałem lub usłyszałem wcześniej.
W związku z powyższym krytyka nie musi być powiązana z pomocą dla autora i nie ma związku z jego rozwojem.
Nie uważam, także, że forumowicze obawiają się krytykować innych forumowiczów, podejrzewam raczej, że część z nich może mieć problem ze zdefiniowaniem słabych punktów obrazu, a innej ich części po ludzku nie chce się przykrych rzeczy do innych pisać.