-
Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Uprzejmie informuje, ze czirek nie będzie.
Zdjęć ode mnie więcej chyba tez nie.
Odpoczywam od tzw fotografii.
Może na zawsze.
Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.
pozdrowionka
Ty chcesz aby się pożygali od moich pokręconych fotek? Mogę im zamiast czirek wstawiać lalki mojej Krolajny w dziwnych pozach :D
RADA
Idź jebnij sobie litra, pogadaj do monitora on Cię zawsze wysłucha, wejdź na najwyższe wzgórze w okolicy i krzyknij I'm HIMAN i będzie gitara i para :)
I proszę nie użalaj się nad sobą bo Ci dosłownie "w j e b i e" i życie na forum straci dla mnie sens i będę wstawiał foty z narysowanymi szubienicami na kartkach :)
-
Niestety panowie nadszedl ten czas, ze mam to już wszystko gleboko, za dlugo to trwa nie wyrabiam tego ciśnienie, uchlac się nie mogę i poza tym nie mam z kim, wszystko jest na mojej glowie, od świtu do nocy zapierd... I gowno za przeproszeniem z tego mam...
Czas powiedzieć pass.
Zaluje, ze .... Nie powiem może będzie jakieś życzliwy i się calkiem popier....
pozdrowionka
Byli takie powiedzenie: myslal, ze się od bil od DNA, a to dno się oberwalo.
Ps
Nie uzalam się nad sobą, po prostu to co mnie otacza jest ponad moje sily walcze juz za dlugo, patrzę na to realnie.
'I nie będzie juz niczego':-)
PSS
Aha, panowie, jak ktoś chce iść na czirki w niedziele do Gdyni, to dajcie znać dam bumage i napisze upoważnienie i tak może być do końca sezonu Asseco, trefla i euroligi tej drugiej tez, wejścia na ergo arenę i hale gdynia
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Niestety panowie nadszedl ten czas, ze mam to już wszystko gleboko, za dlugo to trwa nie wyrabiam tego ciśnienie, uchlac się nie mogę i poza tym nie mam z kim, wszystko jest na mojej glowie, od świtu do nocy zapierd... I gowno za przeproszeniem z tego mam...
Czas powiedzieć pass.
Zaluje, ze .... Nie powiem może będzie jakieś życzliwy i się calkiem popier....
pozdrowionka
Byli takie powiedzenie: myslal, ze się od bil od DNA, a to dno się oberwalo.
Ps
Nie uzalam się nad sobą, po prostu to co mnie otacza jest ponad moje sily walcze juz za dlugo, patrzę na to realnie.
'I nie będzie juz niczego':-)
PSS
Aha, panowie, jak ktoś chce iść na czirki w niedziele do Gdyni, to dajcie znać dam bumage i napisze upoważnienie i tak może być do końca sezonu Asseco, trefla i euroligi tej drugiej tez, wejścia na ergo arenę i hale gdynia
I jeszcze powiedz , że sie na spawacza do Stoczni zapisałeś , albo jakiegoś elektryka...
-
Janeczek NIE *******!!! A Ty myślisz, że czemu ja tyle na tym forum przesiaduje. Bo mam je włączone przy okazji kiedy *********** jak głupi po 24/24 i mam z tego na rachunki na tej "zielonej wyspie". Co Cie przerasta? To, że nie jesteś dzieckiem z Etiopii z wielkim brzuszkiem z głodu i much po powiekach Ci nie zapierdzielają Przestań!!! Idź jebnij główką w ścianę a potem idź do lustra i ze śmiechem powiedz sobie o jak fajnie z tym guzem wyglądam :). Jak nie masz z kim wypić to możemy wypić korespondencyjnie przez forum hihi :)
Karol: proszę o używanie odpowiedniego słownictwa
-
Czarek, ale "życiowy" z Ciebie pocieszyciel:wink:.
Janeczek:grin: głowa do góry, jesienno- zimowe depresje tak mają, ze potrafią zniechęcić do wszystkiego. Cóż to chłopie, za "gorzkie żale" Ciebie dopadły. Zabieraj Olka nad burzliwe wody Bałtyku, nawdychaj się jodu(teraz jest najlepszy) pofoć sobie trochę myśląc tylko o tym co widzisz przez wizjer i "bachor depresyjny" z Ciebie spłynie. Życie jest za krótkie, by je tylko na smutki marnować. A jak Tobie przejdzie, to ja Ciebie na Widzew zabiorę, tam się rodził mój charakter jak kopaliśmy Liverpool:grin:.
Niech moc będzie z Tobą:grin:.
-
No i widzisz Janeczek - zasuwają mi minusy za słownictwo, którym chcę trafić do Twojej mózgownicy (no sorry nie będę pisał kofanie lub misiaczku hihi :) ). Ale mogą mi ich zasadzić 1000000000, mało mnie to interesuje bo ja sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie. Teraz będę podbierał Cię na babę - bo się popłaczę bo walnę focha bo Ci obiadu nie zrobię hihi :)
---------- Post dodany o 22:44 ---------- Poprzedni post był o 22:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Czarek, ale "życiowy" z Ciebie pocieszyciel:wink:.
Tobie też bym wciry spuścił jakbyś zaczął pisać takie głupoty jak Janeczek bo lubię Twoją życiową pasję, którą uwieczniasz i którą przekazujesz optymizm. I wiesz nawet nie próbuj mi tu w jakieś melancholie popadać bo do Ciebie mam blisko a ja mam 190 cm wzrostu i ważę 110 kg więc wiesz BIKER hihi :)
-
a ja mam rower i lubię szybko jeździć:grin:
-
No to skandujemy....... Janeczek wróć czeka ÓĆ :)
-
Apztu,
Problem, ze się nie kwalifikuje i mnie nie przyjmą do stoczni...
Ni ma roboty i tyle.
Ni ma wizji, następne pieniazki jakieś sensowne maj.
Redakcje zwalniają.
Poziom prasowki schodzi na psy, jako sama prasa.
Pracy ni ma a za 1500zl brutto czy netto, sory robić nie będę, bo się za pętlę w niebycie. Za dużo juz tyralem by się dac pomiatac ale to kulisy panowie, malo istotne.
Sek w tym. Ze się wyczerpalem, jechalem dziś na miecza, bo tak sobie zalozylem, choć pierwsza myśl najlepsza: Nie sprawi mi to dziś radości... Byli sluchac glacy, pustej, bo pustej ale byli sluchac.
Przed weekendem pozbywam się wszystkich zabawek.
Nawet w komorze nie mam aparatu, bo lubie stare Nokię.
Dobrze się bawilem ale sytuacja życiową, niestety mi to obrzydzila, wrócę, może kiedys, a może nie.
Najgorsze w tym jest to, ze obrzydzenie przychodzi na cos co teoretycznie " nie ma takiej opcji"
Nie bede trul, zamierzam podziwiać foty, które będziecie wklejac, lidze, ze wątek przetrwa, jest trochę nowej krwi wiec jest nadzieja.
pozdrowionka
Ps
Pamiętam mecza na Traugutta Lechia - juve, to byly czasy! Nie to co teraźniejsze szmaciarstwo i gwiazdorstwo.
-
1 załącznik(ów)
Cóż tu Tobie doradzić, poza nawrotem optymizmu, wybacz, nie imiem inaczej. Nie wiem co Ciebie dopadło, ale wyczuwam zniewalające zniechęcenie w Twoich słowach. Tak pisze na ogół tylko człowiek przybity prozą życia. Pozwól zatem że zdradzę tylko trochę z tego co mnie ostatnio dotknęło. Od dwóch tygodni jestem bez pracy a pojutrze mam slub jednej córki, potem święta a za pół roku ślub drugiej pociechy. I co mam usiąść i płakać- nigdy!!!!!!!!
Cierpliwie się rozglądam za nowym zajęciem a jak tylko mam okazję biore Olka i ruszam do lasu, by to ze mnie spłynęło. i jestem pewny, że to długo nie potrwa taki ze mnie wariat.
Masz kolego prezent w załączniku, niech doda Tobie wiary, a ja będę trzymał za Ciebie kciuki:grin:.
Pozdrowerki
-
Dzięki bikerku,
Zazdroszcze rowera, sam mialem i w zasadzie mam pierd... Na punkcie kolek ale... Kiedyś niestety jak trenowalem koreańskie glupoty zajechalo mnie się kolano i teraz gdy w przyplywie radości kupuje rower, to po tygodniu lekarz mówi 'a nie mowilem' i rower idzie do ludzi, co poradzić jak mam chęć po kręcić, a później po cierpieć:-)
Co do pracy wspolczuje, sam bylem blisko 2 lata na bezrobociu, DWA LATA!
A teraz na swoim ale leciutko nie jest Niestety, a wręcz coraz gorzej...
No i na koniec, to nie jest jesienna deprecha, to po prostu realizm sytuacji po raz kolejny daje znać o sobie.
Panowie, nie ważne, to nie jest czas i miejsce, wrzucajcie fotki chętnie popatrze
pozdrowionka
-
Chociaż buzi byś dał na do widzenia :(
-
Ależ ja zostaje tyle, ze zdjęć więcej nie bedzie.
Tyle czasu ile tylko będzie potrzeba.
Tymczasem chętnie popatrze na zdjęcia, to jeden z normalniejszych wątków forum, bo nikt nie ma ciśnienia na nic, może tylko by się dobrze bawić.
pozdrowionka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Ależ ja zostaje tyle, ze zdjęć więcej nie bedzie.
Tyle czasu ile tylko będzie potrzeba.
Tymczasem chętnie popatrze na zdjęcia, to jeden z normalniejszych wątków forum, bo nikt nie ma ciśnienia na nic, może tylko by się dobrze bawić.
pozdrowionka
No, teraz z sensem gadasz. Odpocznij od zdjęć skoro nie masz ochoty ich robić. Znam to, miałem w tym roku dwa miesiące przerwy od aparatu i prawie miesiąc na forum nie pisałem. A jak znajdziesz czas to przyjedź na zlot w Toruniu, spotkasz masę świrów z aparatami i zaraz Ci się humor poprawi.
A na razie w przypływie zniechęcenia polecam to:
http://www.youtube.com/watch?v=ZyDTA464Mdw
-
Tego mi trzeba.
Potrzeba mi takiej ekipy chyba.
Teraz jestem w prozaicznej klatce.
dzieki za muze, sliczny wokal
pozdrowionka
o kuchwa! w niedziele sa w Sopocie! tylko czym ja im foty porobie, no nic pojde posluchac...
-
1 załącznik(ów)
Ten z LEWEJ: Eeeeeeee, ty w środku co robisz?
Ten w ŚRODKU: eeeeeee, eeeeeee, eeeeeee, śśśśśśśśś, bummmmmmmm.
Ten z PRAWEJ: Sra chyba!!
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1354989709
-
Uwaga - wybudzam sie :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
A ja coś z innej parafii - częstochowskiej. Cudaków ci u nas dostatek a i Cuda się zdarzają.
Taaa, ostatnio taki jeden 58 letni sie trafil :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
andronek
Te bez happy endu kończą się tak:
Za CzaRmaX - ale to pewnie jest happy end dla wielu :cool:
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Odpoczywam od tzw fotografii. Może na zawsze. Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.
Spoko, przeszedlem kilka razy, choroba uleczalna :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
ten czas, ze mam to już wszystko gleboko
Czas powiadasz... C z a s to lekarz.
Leczy rany :!:
A tak troche do sedna... Mysle, ze Cie rozumiem, jak i rady Biker'a. W duzej mierze (choc nie tylko) chodzi o utrzymywanie sie z fotografowania...
W koncu dopada Cie bezsens i trzyma... Dla kogos, kto zyje z czegos innego - wziecie aparatu moze byc dobra odskocznia.
Dla Ciebie - dol. Niejednego fotografujacego to spotkalo. Ale naprawde - to jest uleczalne.
Trzeba odpuscic, zeby zatesknic. i poczuc znowu frajde. Potrzeba czasu. 3m sie!!!
Moze zwierza sobie kup, dogladaj go, karm, itp? Ja mam dwie szczurowe od jakiegos czasu, oczywiscie syn mial sie opiekowac.
A to ja zaczynam i koncze dzien na ich karmieniu, i nie narzekam, mimo, iz na poczatku sie wkurzylem, jak zobaczylem jak to na mnie spada.
Wiem, ze jakbym litra wypil, to tylko one by mnie zrozumialy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ten z LEWEJ [...] Ten w ŚRODKU [...] Ten z PRAWEJ
Sam ten watek to odskocznia na maksa :grin::mrgreen:
* * *
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 13mm
G1, 7-14mm @ 7mm
-
2 załącznik(ów)
-
Janeczek MUSIAŁ O TYM WIEDZIEC wczesniej, stad ten dol... :!: :evil: :?: :idea:
"Klub nagle zrezygnował z usług tancerek będących wizytówką koszykarskiej drużyny. - Byłyśmy tu szczęśliwe, całym sercem jesteśmy z klubem"
http://www.tvn24.pl/byle-cheerleader...,293459,s.html
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Janeczek MUSIAŁ O TYM WIEDZIEC wczesniej, stad ten dol... :!: :evil: :?: :idea:
"Klub nagle zrezygnował z usług tancerek będących wizytówką koszykarskiej drużyny. - Byłyśmy tu szczęśliwe, całym sercem jesteśmy z klubem"
http://www.tvn24.pl/byle-cheerleader...,293459,s.html
Chciałem o tym napisać ale mnie uprzedziłeś :)
-
Tak czy inaczej, juz ROZUMIEMY CIE JANECZEK :!: :!: :!:
Jestesmy z Toba i z Czirkami :grin:
-
10 załącznik(ów)
Za Jerry'm_R - Janeczek, kup sobie zwierza. Ja polecam świnkę morską. Wbrew pozorom to zwierzątko bardzo towarzyskie, a przy tym straszna "przylepa". Moja potrafi się na mnie wygodnie ułożyć, a jak się dobrze ułoży to zaraz zasypia. W każdym razie - odstresowuje. Tyle może OT. W ubiegłą sobotę mój "mikrus" przeszedł zimowy "chrzest bojowy". W niewielkim towarzystwie z MFP (Mazowieckich Plenerów Fotograficznych) wybraliśmy się na focenie iluminacji świątecznej na Krakowskim Przedmieściu. Mimo kilkunastostopniowego mrozu tłumy były straszne (i dlatego na zdjęciach jest pełno "duchów"). "Mikrus" spisał się nad podziw dobrze, a obawiałem się, że z powodu mrozu bateria może nie wytrzymać (drugą i tak miałem schowaną pod kurtką, tak na wszelki wypadek). Po nieco ponad godzinie, to fotografowie nie wytrzymali i plener zakończył się przy szklaneczce grzańca.
-
Ostatnie super, a'la CzaRmaX :wink:
Nie mam czasu czytac wszystkich maili, bo bysmy sie spotkali :grin: na MPF, pytanie czy rozpoznali :twisted:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Ostatnie super, a'la CzaRmaX :wink:
Nie mam czasu czytac wszystkich maili, bo bysmy sie spotkali :grin: na MPF, pytanie czy rozpoznali :twisted:
Jakoś byśmy się rozpoznali :)
-
chciałem te świąteczne ozdoby pooglądać na własne oczy ale syn nie chciał wyjść z samochodu jak ostatnio byłem w centrum Warszawy... Kolorowe to jak diabli!
Fajne fotki pozdrawiam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
watsup
chciałem te świąteczne ozdoby pooglądać na własne oczy ale syn nie chciał wyjść z samochodu jak ostatnio byłem w centrum Warszawy... Kolorowe to jak diabli!
Fajne fotki pozdrawiam.
Iluminacja będzie wisiała jeszcze po świętach. Zwykle demontują ją pod koniec stycznia (tak było dotychczas). Pewnie więc uda Ci się syna na wyprawę namówić (na wyjście z samochodu też). Po świętach pewnie będzie tam się mniej ludzi kręciło
-
5 załącznik(ów)
No dobra dawno mnie tu nie było to czas to trochę nadrobić więc wrzucam kilka moich dziwadełek - WIĘC DZIWIĆ SIĘ PROSZĘ I PUKAĆ W CZOŁO NA ICH WIDOK hihi :)
Ziootek1971 fajna ta kolorowo świąteczna seryjka :)
-
Uuuu aaaaa :wink:
Puk puk puk :lol:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
Lubię Twoje fotki :)
-
:beer::what::confused: ze tak powiem dzery...
pozdrowionka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Byłoby to Chicago?
-
Wczesniejsze pokazywaly Niagare od strony Kanadyjskiej:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wodospad_Niagara
A te ostatnie to Toronto:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Toronto
-
Dzięki za objaśnienie. Ja w świecie nie bywały... Zobaczyłem coś co wyglądało jak wielkie jezioro i zaraz mi się z Chicago skojarzyło...
-
Wrzesien 2010
G1, 45mm f/2.8 @ 6.3
-
Jerry_R Ty robisz takie foty z wysokości, że jeszcze trochę a będziesz nam z kosmosu wklejał umilacze dla oka :)
-
Kilka "swojskich" fotek wykonanych w święta. W roli głównej wystąpił "dekielek" 15 mm. Ten obiektyw coraz bardziej mi się podoba. Jutro mam zamiar przetestować go w fotografii popołudniowo-wieczornej. Wynikami oczywiście się pochwalę.
-
Fajne te dekielkowe fotki :). Można zabawnie rzec, że robisz foty do dekla hihi :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Kilka "swojskich" fotek wykonanych w święta. W roli głównej wystąpił "dekielek" 15 mm.
Ten "dekielek" tak winietuje czy to obróbka?
-
Fotki z winietą robiłem przy użyciu filtra artystycznego "Fotografia otworkowa". Jakoś mi ten obiektyw do niego pasuje...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Fotki z winietą robiłem przy użyciu filtra artystycznego "Fotografia otworkowa". Jakoś mi ten obiektyw do niego pasuje...
Ja się właśnie zorientowałem, że głupie pytanie o tą winietę zadałem.
A fotografia otworkowa to bardzo specyficzny filtr.