Ja tam rezygnacje przyjmę. Może być tajna, na PW. Byle zmiany następowały, zanim coś zgłoszę do Olka. To mogę przyjmować co tydzień.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Ja tam rezygnacje przyjmę. Może być tajna, na PW. Byle zmiany następowały, zanim coś zgłoszę do Olka. To mogę przyjmować co tydzień.
Pozdrawiam
a może by tak jakąś fotkę z dużą rozpiętością tonalną, cienie i światła
ISO obleci, ale jak DR?
Poza tym jak tam z dystorsją w 12-60? Jak to się ma do 14-54?
Jak nauczę się robić zdjęcia to kupię E3 :)) Chyba że będzie wtedy już po zecie za trzy sztuki ;-)
Pierwsze dwie chyba spełniają warunki. BTW, czy http://raw.fotosite.pl/download-Olym...4/PB020085.ORF nie ma przypadkiem włączonego SAT?Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Koriolan, z tego co widzę, to na paniczną wyprzedaż za półtora roku się nie zanosi :mrgreen:
The z00m pił, ale z umiarem. Nie czeka w kolejce bo nie musi. Jedi jest i kupuje jak leci nie czeka, aż mu dwie stówki spadną na wiosnę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Koriolan
Bez szans ciamajdy :mrgreen: E-3 jest już mój i ni ch*** mi nikt go nie odbierze :razz:Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
No co Ty :roll: Ja już do Pani Patrycji maila wysłałem. Czekam na info od Ciebie, że sprzęt na mnie czeka. Kasa jest i czekam na FV do przelewu.Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Już nawet Was nie czytam :twisted: Popuszczacie jak panny zamiast kupować. Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że jest git i bonanza :mrgreen:
A gdzie ja pisałem o półtora roku czy innej magicznej dacie ??Cytat:
Zamieszczone przez P
Gdybym widział chociaż 40% szansy że bedę robił lepsze zdjęcia niz 410, to zamówiłbym i kupił. Na razie ograniczenie znajduje sie miedzy wizjerem a palcem na spuście migawki :))
no i potwierdzenie, że E3 to teraz "made in China"
proponuję poczekać z pół roku, bo pierwsze egzemplarze mogą być awaryjne zanim dopracują produkcję
http://www.fourthirdsphoto.com/vbb/s...faab7a&t=17891
lol :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
tak tak , krowa to piękny ptak :DCytat: