-
Odp: Gniot idealny - konkurs
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Zrobi się, zrobi bez problemu :mrgreen:
Zrobić może i da. Ale gorzej z zapachem :wink:
-
Zrobić można, tylko na g... taki kwiatek ;) ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Zrobić można, tylko na g... taki kwiatek ;) ?
Jak to powiedział kiedyś mój dziadek, jakby to miało pachnieć, to narobia do wazonu ;)
-
Jak to mawia moj śfagier, po co tak sie starasz żono przy obiedzie, i tak g... z tego ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Jak to mawia moj śfagier, po co tak sie starasz żono przy obiedzie, i tak g... z tego ;)
I jak na razie obeszło się bez ciężkich obrażeń ciała?
-
Bez obrażeń, śfagierka równa babka jest, a i tak , co byś nie zjadł, to i tak g.. z tego ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Bez obrażeń, śfagierka równa babka jest, a i tak , co byś nie zjadł, to i tak g.. z tego ;)
To ja chyba na kolacji nie zostanę.
-
A co tam z tej kolacji, i tak g.. :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Zrobić może i da. Ale gorzej z zapachem :wink:
Mój tata zawsze mówił, że jak się gόwno w garści ściśnie to wszystko jedno czy się powącha z tej, czy tej strony...:roll:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Gniot, gniotowi nie jednaki
Tfurcy, Tfurca nie dorówna
Jeden taki, drugi siaki
Nie zrobi się z kwiatka g0wna
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
tys prowda
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Zrobi się, zrobi bez problemu
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Zrobić może i da. Ale gorzej z zapachem[
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Zrobić można, tylko na g... taki kwiatek
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jak to powiedział kiedyś mój dziadek, jakby to miało pachnieć, to narobia do wazonu
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Jak to mawia moj śfagier, po co tak sie starasz żono przy obiedzie, i tak g... z tego
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Mój tata zawsze mówił, że jak się gόwno w garści ściśnie to wszystko jedno czy się powącha z tej, czy tej strony...
Kilka ostatnich postów powinno być przeniesione jakiegoś "przyklejonego" wątku pod tytułem "dyskusje na Forum Olympusa - wzorce do naśladowania dla początkujących".
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Kilka ostatnich postów powinno być przeniesione jakiegoś "przyklejonego" wątku pod tytułem "dyskusje na Forum Olympusa - wzorce do naśladowania dla początkujących".
Zupa była za słona?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zupa była za słona?
Po prostu nie mam poczucia humoru - jak widać. A tak przy okazji - pewnie z 90% wątków na dowolny temat kończy się w ten sposób. Dla mnie w kategorii "gniot idealny" - nic tego faktu nie przebije.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zupa była za słona?
Ciesz się, że nie w twarz. :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Po prostu nie mam poczucia humoru - jak widać. A tak przy okazji - pewnie z 90% wątków na dowolny temat kończy się w ten sposób. Dla mnie w kategorii "gniot idealny" - nic tego faktu nie przebije.
Ponoć to się da wyleczyć ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wulf
Ciesz się, że nie w twarz. :wink:
No się cieszę, ja w ogóle jestem człek szczęśliwy. :grin:
-
Mimo, że zostałam ujęta w jednym z cytatów @dzarro, podpisuję się pod jego słowami w 100%. Jego post zawarł esencję naszego Forum z ostatnich miesięcy :mrgreen:
Hades powinien wyciągnąć te punkty na belkę na głównej stronie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mimo, że zostałam ujęta w jednym z cytatów @dzarro, podpisuję się pod jego słowami w 100%. Jego post zawarł esencję naszego Forum z ostatnich miesięcy :mrgreen:
Hades powinien wyciągnąć te punkty na belkę na głównej stronie.
Spokojnie z tym samokrytycyzmem, na forum poza tego typu spamerstwem dzieje się parę ciekawszych rzeczy również, tylko w przeciwieństwie do pogaduszek i smędzenia o zbyt wysokich cenach lub zbyt wczesnych zapowiedziach sprzętów, te inne cieszą się mniejszą jak gdyby popularnością publiczności...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Się zgadzam również. Zauważ tylko, że to dyskusja w wątku "Gniot idealny..." więc w sumie jakość dostosowana do tematu :wink:
Pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Nie wierzę, że to by się przyjęło. Regulamin też jest, a koleżanka bufetowa walczy z cytowanie setek zdjęć w postach jak z wiatrakami. Poza tym młodzież teraz rzadko bierze przykład ze starszych.
-
[QUOTE=bufetowa;1054744]Zapraszamy do zabawy!
Poszukaj w swym archiwum lub stwórz od początku własnego gniota. Wstaw go do wątku (w pierwszym poście znajdzie się galeria i opcja wstawienia zdjęcia).
Po jakimś czasie odpalimy głosowanie i wybierzemy nasz forumowy ideał gniota.
Liczę na Wasze poczucie humoru i poczucie kiczu.
[/QUOTE
Dżarro, nie bądź smutas, choćby przez wzgląd na Bufetową ;), plisss :???:
-
dzarro zahacza o inny problem, ponadgniotowy ;)
-
Ma dużo racji, wiele wartościowych wątków zostało rozmymłane przez paplaninę o d.. maryny przez forumowych grafomanów z wybujałym ego ;).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Ma dużo racji, wiele wartościowych wątków zostało rozmymłane przez paplaninę o d.. maryny przez forumowych grafomanów z wybujałym ego ;).
Sepi19, nie przesadzasz? Grafomanów... wybujałym ego, może zastanów się co piszesz?
My spamerzy, twórcami jesteśmy, a nie grafomanami z wybujałym ego!!:twisted:
-
No to nam się dostało. Teraz musimy zrobić konkurs na największego grafomana :|
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Idę se, bo tu zalatui ą, ę przez bibułkę. Ambitny i wartościowy wontek o głębokim, jak studnia w filme "Ring" przesłaniu i nas tu niechcom.
Co się bedom z plebsem zadawać.:-P:grin:
-
Zastanawia mnie dlaczego odbierasz to, jak by było do Ciebie pisane??? Wrzuć na luz, i zastanów się czy nie ma w tym co piszę ziarnka prawdy ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nie można dyskryminować kobiet, powinno być "...grafomana/grafomankę" :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Nie można dyskryminować kobiet, powinno być "...grafomana/grafomankę" :)
Ar ju toking tu mi :-P:wink::?:
-
Mnie najbardziej zastanawia to, że ten konkurs jest chyba najpopularniejszym w historii OC, no przynajmniej za mojej bytności na OC :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Zastanawia mnie dlaczego odbierasz to, jak by było do Ciebie pisane??? Wrzuć na luz, i zastanów się czy nie ma w tym co piszę ziarnka prawdy ?
Teraz Cię zastanawia? :mrgreen:
Ja się zastanawiam, zanim napiszę nawet najgłupszy tekst.:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Ar ju toking tu mi :-P:wink::?:
Eeee... nie, gdzie tam! :lol: Jak bym nawet śmiał, >>Sekretarkę Prezesa TWA<< , i bez tego mam tu u TWA przechlapane. :)
-
A kiedy mnie niby miało wcześniej zastanawiać? Była gdzieś wcześniej taka sytuacja, w której pisząc ogólnie, bez wycieczek personalnych czy też wskazywania "palcem" wyrwałeś się jak przysłowiowy "filip z konopi" ?
A w to, że się zastanawiasz przed napisaniem nawet najgłupszego tekstu, nie wątpię :-P. Ja też się zastanawiam, tylko mi czasem nie wychodzi :wink:, zresztą jak większości, ideałów nie ma :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
A w to, że się zastanawiasz przed napisaniem nawet najgłupszego tekstu, nie wątpię :-P. Ja też się zastanawiam, tylko mi czasem nie wychodzi :wink:, zresztą jak większości, ideałów nie ma :wink:
Bywa.:twisted:
Przenosimy gadanie do Luźnych gaci TWA?
-
Zdrowa myśl Sabbor, tylko czy jest sens i potrzeba?
Może by tak już wyniki ogłosić, bo się ludziom nudzi i o pierdołach piszą :wink:
-
Wy se tu gadu-gadu a koledze sepi19 zaraz pierwszy tysiączek minie :) , gratulacje za wczasu :) .
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Może by tak już wyniki ogłosić, bo się ludziom nudzi i o pierdołach piszą :wink:
I to jest pewnie jeden z powodów owego grafomaństwa ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Wy se tu gadu-gadu a koledze sepi19 zaraz pierwszy tysiączek minie :) , gratulacje za wczasu :) .
Po pierwszym tysiącu posty zaczynają jakoś tak szybciej przybywać...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Uuu... tu, to tylko Kierowniczka Wodopoju jest kompetentna.
Powie: zamykaj, zamknięte galerii podwoje!
Powie: wstrzymaj się! No.. nie wiem czy dostoję. :-D
-
Zdjęć nie przybywa, ocen również, jedynie .... a zresztą, sami wiecie o co chodzi :wink:
-
Szczerze przyznam że myślałem że więcej osób weźmie udział w głosowaniu.
-
Skoro nie przybywa, faktycznie zamykajmy konkurs. Jak widzę, ilość głosujących nie jest oszałamiająca, ale co się nagnietliśmy, to nasze ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Skoro nie przybywa, faktycznie zamykajmy konkurs. Jak widzę, ilość głosujących nie jest oszałamiająca, ale co się nagnietliśmy, to nasze ;)
Rzekłaś Pani.