niech to z czerwonym tlem przejdzie i dorzuce :) a tak wogole to nie moge jej zidentyfikować. milo ze sie podoba :)
Wersja do druku
niech to z czerwonym tlem przejdzie i dorzuce :) a tak wogole to nie moge jej zidentyfikować. milo ze sie podoba :)
Tak:-)Tak to ta :-) dzięki .pozdro
z tą wodą przyciemnioną wygląda bardzo dobrze. dzieki za wskazówki i pozdrawiam
No i dużo lepiej niźli w galerii
oto i OnZałącznik 100680
a dorzuce IRenke ktora dostała dobrze w postprodukcji :) jak sie nastawiacie do tego foto???
takie złe?
Halucynacja, hemoglobina, taka sytuacja? ;)
kiedys w gorach Wiclow wlazlem na gorke patrze a tu na sasiednim wzniesieniu taka opcja :) troche poprawione :) mozna cos ulepszyc?? i czy warto??
tutaj jak obiecałem wersja wyjsciowa materialu z galerii. pozdrawiam
Witam
Po pierwsze to bardzo fajna fotka.
Po drugie jeśli mam być szczery to wolę orginał z postu 173 niż podrasowany obrazek z postu 171. Bo wg mnie to już za bardzo przerobiona fotka i w zasadzie już obrazek jakich niestety wszędzie pełno np. na widokówkach. Ale to moje zdanie, cały fun w tym że każdy ma prawo widzieć to inaczej.
Pozdrowienia
GoBo
Zmniejszyc,balans poprawic wyostrzyc,odszumiec i jest niebo w gembie,malinaZałącznik 103184Mozna by inaczej kadrowac i o innej porze,ale nie wszysto na raz.:mrgreen:
Kurcze czego ja tak nie umiem :-) później spojrzę na ta wersję teraz z tel patrzę. Pozdr
W galerii napisałem że zobaczyłbym chętnie niepopsuta wersję i jest, faktycznie lepo lekkiej obróbce wygląda o wiele lepiej niż ta w galerii. Moment świetny zastałeś, fota dobra tylko umiejętnie ją dopracuj :)
a co sadzicie o takim zdjeciu??
Doskonale.....jak na początkujacego ;-)
Chyba bym tak ciecie kadru zrobilZałącznik 103409
ciekawy kadr zwlaszcza ze tecza w mocnym punkcie:) popatrze co sie da zrobic z materialem pierwszym.moze cos wymodze.pozdr
---------- Post dodany o 19:13 ---------- Poprzedni post był o 19:04 ----------
voovoo2 i kris12- ja cały czas jestem poczatkujacy:) czlowiek uczy sie cale zycie a ja musze jeszcze baaardzo duzo pojąć:) pozdr
dobra panowie- to teraz która wersja lepsza??
mi sie obie podobaja ale nie wiem którą do galerii :)
pierwsza
Dodaj trochę szumu, strasznie gładkie :)
ehh już poleciał kadr wg Mirka54 :-)
robił ktoś kiedyś mechanizmy zegarków? bo mam cos takiego:) na szybkiego robione ale postaram sie lepiej jak bedzie czas. myslicie ze cos z tego bedzie?
kurde przemielone troche
z toskanskich klimatow mam gorki piaskowe z okolic Rapolano. Nie dalismy rady podejsc blizej bo żar z nieba byl taki, ze trzeba bylo szybko wracac uzupelnić płyny:grin:
Powiększone górki piaskowe prezentują się według mnie super.
Ciekawe te górki i fajnie pokazane :grin:
pierwsza jest lepsza, na drugiej nie zauważyłem nawet tego miasteczka
Ładne krajobrazy. Idziesz w dobrą stronę.:grin:
dzieki BIKER.staram sie jak moge:grin:
Te górki z Toskani bardzo ładne. Jeśli masz jeszcze jakieś z tego regionu to wrzuć. :)