ostatnie jest fajne, no moze przeszopowane, tez nie przepadam, ale sama fatka i pomysl b. fajny, jak to wyglądało przed obróbką, możesz pokazać?
Wersja do druku
ostatnie jest fajne, no moze przeszopowane, tez nie przepadam, ale sama fatka i pomysl b. fajny, jak to wyglądało przed obróbką, możesz pokazać?
27 najbardziej mi lezy, choc 25 tez fajne, takie bezposrednie.
Ostatnie najlepsze :)
Troszkę tylko palce zamiękkie i tam tylko przeszkadza obróbka.
25 i 26 super. Wygladaja świeżo. Inne barwy, takie wiosenne. Optymistyczne.
Ślicznie dziękuję za komentarze, gusta widzę zróżnicowane i dobrze :)
luc4s niestety nie mogę zrobić tego o co prosisz, już raz zrobiłem przeszło praktycznie bez echa...
ok, poznajcie Paulinę :)
28.
29.
30.
Czy Paulina byla niegrzeczna? Bo cos ja obrobka pokarala... Te fotki i ta obrobka mi wyjatkowo nie leza.
Pzdr
bardzo śmieszne :) dziękuję za komentarzCytat:
Zamieszczone przez suchar
pozdrawiam
Nie wiem czy ktoś tu zagląda bo komentarzy jak na lekarstwo ale i tak będę dodawał nowe ;)
31.
32.
komentować, komentować :))
31. Świetne, bardzo dobrze oczy pokazałeś one maja coś w sobie :)
32. bardzo dobre
PS
Jesteś łasuch na komplementy :razz:
a kto nie jest :razz: a tak poważnie to komplementy mnie nakręcają i mobilizują do robienia jeszcze lepszych zdjęć :)Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Bede u czesciej zagladal i komentowal i nie bedzie juz komentarzy jak na lekarswo :) A teraz do rzeczy. Tak oceniam ostatnie Twoje fotki:
31. Podoba mi sie, bardzo dobre. Ciekawe spojrzenie modelki, ktore sprawia, ze wciaz chce sie czlowiekowi zagladac coraz glebiej w zdjecie. Ladna, przyjemna tonacja.
32. Takie sobie moim zdaniem, srednio mi sie podoba. Lekkie rozmycie/nieostrosc/mieciutkie swiatlo w okolicach twarzy mnie za bardzo nie pociaga. Jakos mi to przeszkadza.
Pzdr
31 pieknie pokazana twarz pieknej modelki. Duze oczy, swietnie je pokazales. Coz tu duzo mowic. Swietne i tylko tyle.
ok, czas na nową modelkę, poznajcie Anię :)
wiem, zapomniałem ją poprosić żeby zdjęła pierścionki :)
33.
34.
ja się nie znam na studyjnych zdjęciach, ale bardzo podoba mi się to drugie - w tej kratce naprawdę uroczo wyszła :)
Szalenie podoba mi sie 33. Nawet mimo tych pierscionkow (troche sa widoczne), dalem w Galerii 5. Ten portret, glownie dzieki zastosowaniu B&W i dobrego oswietlenia, jest niesamowicie lekki, mozna powiedziec letni. Tak milo mi sie na niego patrzy... Bardzo dobra poza, w ogole dobrze :) willow, mam pytanio-prosbe: czy moglbys kiedys zrobic podobny portret, nawet moze byc ten sam kadr z ta samam modelka, ale go prawie w ogole nie obrabiac, tylko ten efekt lekkosci osiagnac samym oswietleniem i GO? To byloby juz w ogole mistrzostwo i byloby tak przyjemnie naturalne, czyste. I tak juz teraz jest swietnie, ale moze sprobowalbys tez w ten sposob?
34. Niby ladne, ale jakos mnie nie przekonuje. Za bardzo z modelki zrobila sie lalka.
Pozdrawiam i licze na spelnienie pytanio-prosby ;) :)
suchar proszę bardzoCytat:
Zamieszczone przez suchar
i to jeszcze może
oba zdjęcia bez obróbki praktycznie, może być??
Tak, moze byc ;)
Pierwsze jest swietne! Juz je gdzies widzialem, pewnie na forum. Brawo, za operowanie swiatlem. Jestes w tym naprawde dobry! Gratuluje zdjecia, ogromnie mi sie podoba :) To zdjecie jest tak przyjemnie naturalne, widac niedoskonalosci cery, zadrapanie pod nosem, a jednoczesnie tak piekne...
Drugie tez dobre, bardzo dobre, znow swietna gra swiatla, ale jednak ta poza to nie to samo co w pierwszej fotce. W pierwszej fotce poza jest iscie mistrzowska :)
Brawo i zycze wiecej takich fotek :)
Pzdr
Witam
Zdjęcie małej - coś pięknego! - z większym wskazaniem na drugie, chociaż tutaj troszkę proporcja twarzy do głowy dziwnie wychodzi - ale mimo to SUPER!.
33 jest świetna, 34- na pierwszy rzut oka - bardzo ponętnie, ale za chwile cały efekt psuje "gliniana" twarz - tak to nazwałem - sorki - ale jakaś sztuczność mi przeszkadza.
Wszystkie Twoje poprzednie zdjęcia to 100% profesjonalność (okiem laika ;) ) chciałbym tak w połowie robić takie zdjęcia! ;)
Gratuluję!
Pzdr
Co jak co, ale córka to Ci się naprawdę udała ;)
Ładne robisz fotki..........tylko pozazdroscić ale dziewczyna na fotce 34 wygląda (przepraszam za okreslenie) jak wyjęta z formaliny.Chyba cos nie tak z obróbką.Zdjecia córki pokazują,ze az taka obrobka nie jest zawsze potrzebna...........czy w tym wypadku nie było innego wyjscia?
Mnie się po prostu zdaje, że im młodsza modelka, tym mniej Willow w niej poprawia (lub mniejsza presja ze strony modelek) ;)
u młodszej modelki to po pierwsze nie ma czego poprawiać :) ale zgadza się, modelki potrafią zszokować, najbardziej plastikowe z moich zdjęć jakie tu prezentuję to bułka z masłem lub gilletta do tego co zamówiła sobie ostatnio jedna z klientek, "panie mówi, ma być cera jak u 12 latki, zero zmarszczki czy nawet jednego rozszerzonego pora" :DCytat:
Zamieszczone przez agapiet
pozdrawiam
no właśnie nie wiem o co chodzi wysłałem zapytanie do Radka w odpowiednim miejscu, ale już powinno być ok, zmieniłem na starą metodęCytat:
Zamieszczone przez fotomic
pozdrawiam
na temat dwóch pierwszych już wyraziłem swój pogląd. trzecie byłoby znakomite, gdyby nie ta ręka. rozumiem, że poszukiwałeś dodatkowego elementu w kadrze by nie wyszło banalnie i to się chwali, nadało to z pewnością pracy dodatkowej dozy subtelności, aczkolwiek mnie osobiście nie do końca to przekonuje. mega plus za światło, kolor i ogólny, estetyczny wydźwięk.
dzięki dinx6 :)Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
Super jest ta Fotka Iwony ( 35 ) Rewelacja jak dla mnie :D