http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
drugie jest na prawde smaczne, ostra uroda i ostry kadr, ostro tnące włosy, lekko stalowa tonacja, spory kontrast - wszystko współgra w surowym wydzwieku
no i najwazniejsze, nie widac ze to studio, czyli ogolnie zdjecie bardzo mi sie podoba
pzdr
willow,
Portrety świetne, dynamiczne (szczególnie ten drugi), nieszablonowe, zywe, oryginalne ujęcia, kompozycyjnie zrównoważone, soczyste, krwiste, z nerwem, pokazujące, jak na moje oko, modelkę prawie w ruchu, światło jest dokładnie adekwatne do póz, ujęć i dynamiki pozowania. Portrety kobiet pozbawione zupełnie sugestywnej erotyki i całe nią wypełnione. To się nazywa sztuka. Pierwszy jest bardzo dobry, drugi jeszcze lepszy. Zazdroszcze.
Musze dodać jeszcze, że dla mnie saąnadmiernie obrobione, plastik i tiul ściele sie po twarzyczkach.
Swietneeee!
Pzdr, TJ
Drugi jest siwetny. Zupelnie niestudyjny! Dynamiczny. Tez nie podoba mi sie ta obrobka. Plastikowe sie za bardzo zrobily te zdjecia, szczegolnie pierwsze. Jakos mi to nie lezy, ale to rzecz gustu. W pierwszym wolalbym wiecej faktury skory, zeby nie byla ona taka gladka. W drugim obrobka mi az tak nie przeszkadza, bo to ona glownie nadaje klimat temu zdjeciu i to jest ok.
Pzdr
na pierwszym zaparował Ci obiektyw, coś parno było![]()
było sobie życie
Bardzo dziękuję za dość ciepłe przyjęcie moich zdjęć![]()
co do obróbki to sprawa wygląda tak że zdjęcia przygotowuję pod klienta (w tym wypadku dziewczyny które mi pozowały) a nie pod was, nie chcę wam pokazać możliwości ZD 50, tylko gotowe, przygotowane zdjęcie. Uwierzcie mi że gdyby dziewczyny zobaczyły zdjęcie prosto z aparatu poprostu już bym nie żyłJeżeli nie leży wam prezentacja tak obrobionych zdjęć to obawiam się że nie mam wam więcej co pokazać
![]()
Jak już tak 1 kadrowałeś to po cholerę uciąłeś lewe ramię![]()
1 dużo bardziej mi leży![]()
willow,
Moim zdaniem zdjęcia sa godne prezentacji bez względu na np. moje narzekania na obróbkę. Z mojej strony to jest czepianie się. Zdjęcia sie bronią bardzo dobrze. Moje prztyczki ich nie zdezawuują.
Pzdr, TJ
w pełnym kadrze ramie jest w całości, na potrzeby wydruku musiałem zmienić format na 2:3 więc ramię poszło....Zamieszczone przez celebrity plus
dla mnie najważniejsze jest to że dziewczynom się bardzo podobają a ja zdaję sobie sprawę że wszystkim nie dogodzę więc jest okZamieszczone przez Tadeusz Jankowski
![]()
Ogólnie to jest tak że moje zdjęcia przestają mi się podobać po 24h te mimo ze dojrzewają już grubo ponad nadal mi się podobaja![]()
Oj, zle mnie zrozumiales, willow. Twoje zdjecia mi sie bardzo podobaja! Sam bym chcial takie cykac. Po prostu nie podoba mi sie obrobka, z ktora moim zdaniem troche przegiales, ale to jest drobiazg, bo to mozna przeciez dowolnie zmieniac. Nie zmnienisz natomiast wyrazu twarzy, pozy, swiatla... A te elementy podobaja mi sie bardzoPokazuj, pokazuj, jest co ogladac
Pzdr