Leci! Tła jednak nie udało mi się rozmazać.
Wersja do druku
Cześć Miłoszu,
Przejrzałem sobie wątek,... na szczęście dużo zdjęć nie ma ;)
Centrum Sztuki Współczesnej- - fajne abstrakcyjne podejście;
przy jaszczurze - pocieszny łepek;
Interaktywny plac zabaw miałem okazje widzieć w Zachęcie, i przyznaję ze również fociłem to zestawienie kloców - fajnie ci wyszło, ładne czyste tło;
Twoja córka urocza, nawet bez zęba,kolory - bardzo przyjemne - 'akuratne' dla dzieci, ale bez rączek, pozycja dziwna, poćwicz z nią jeszcze trochę, na pewno osiągniesz zaskakujące rezultaty. Z tryptyku - ostatnie;
kropla - zielona i fajna ;
most i pierwszy i drugi - udany bardzo;
Dziecku odpuściłbym 'czarnobiałego', to moja subiektywna ocena, ale wolę dzieci w kolorze;
Moto Arena - fajna oddana przestrzeń mimo jak mówisz za wskiego kąta;
Empik - uważam, że udana kompilacja;
pojedynczy helikopter - udany. Ostatni paczłork to rozumiem jedynie jako dowód, że latał.
życzę udanych kolejnych zdjęć.
pozdrawiam,
41- tak piękny obiekt i tak zaniedbany. Ważne, że satelitki są a jak na zewnątrz to już nie istotne.
Ja robię sobie wycieczki do pobliskich Czech i tam obiekty tego typu są wręcz wypacykowane w każdym detalu i oczywiście zagospodarowane. Oprócz tego naprawdę pięknie się prezentują w terenie.
Niestety u nas, najczęściej właścicielem budynku jest miasto/gmina, która nie ma pieniędzy. W efekcie, za kilka lat, budynek się rozpadnie.
W Niemczech widzę budynki o kilkaset lat starsze, które są totalnie przebudowywane wewnątrz (dostosowywane do wymogów XXI wieku) a z zewnątrz odświeżane, dzięki czemu zachowują stary, zabytkowy wygląd. Aż miło wejść w stare uliczki, między domy z 16- 18 wieku :grin:
Ale te domy są prywatne :wink:
Ostatni domek, niczym z horroru, szkoda ze taki zaniedbany.
Gdybys mial czas i ochote na zabawe w Ps-e moglbys z niego zrobic prawdziwe straszace cacko:mrgreen:
Twoja fotka tez jest fajna! W galerii ocenilem!
Mnie się bardzo podoba :) Świetne :) Choć lekka kasza na niebie jest:-P:-P
pierwsze ujęcie mostu bardziej mi sie podoba... pomijając niebo bardzo fajnie wyszło ;)
pozdrawiam
Żużlowe - ciąg dalszy. Wrzucam oryginalny kard i moje cięcia. Co o tym sądzicie?
Na zdjęciu "Mały rycerz" - Wiesiu Jaguś.
Jak dla mnie po cięciu zdecydowanie lepiej, ładnie umiejscowiłeś obiekt na zdjęciu :)
Zdjęcie ciekawe :) Z tą ""linią" można było by kombinować:) (GO itp)
Ciekawy pomysl, chociaz pewnie bym kombinowala, prostowala i szukala symetrii :-P
Prawie 2 lata mnie nie było...
Taką ciekawostkę do ostatniego zdjęcia zapodam. Ten sam zakręt - różne 'prędkości'
http://youtu.be/K2cNqaPSHv0
44. Chris Holder - kask czerwony.
Załącznik 58358
Podoba mi sie :-)
Zdjęcie 41 raz jeszcze - po paru latach doświadczenia w wywoływaniu. Nie wiem czy nie zacząłem przeginać z suwakami.
Załącznik 67055
OK - 41 bez echa czyli przegiąłem...
45. Żużel
Jak dla mnie to poprawiona 41. jest trochę zbyt ciemna - zgadzam się trochę przegiąłeś. :wink:
45. podoba mi się, tylko dałbym żużlowcom trochę więcej miejsca z przodu.
47. Gollob
Załącznik 72715
bardzo fajne te "żużlowe" fotki.
48. Żużel
Załącznik 72739
zdjęcia od tyłu "z zasady" mi nie pasują ale 48 - miód :)
Fotki zuzlowe fajne, 46 taka ekstra
Sezon właśnie się skończył więc trochę tego jeszcze nawrzucam. Nie mam szans z fotografami z akredytacją na mecz, także foty tylko z trybuny. Robione głównie kitowymi. To z Gollobem jest z 50-200.
Świetne, a 48 odjazdowe. Brawo kolego, dawaj następne:wink:.
48 dałem do galerii. Czego brakuje do oceny 5?
Coś z technicznych spraw czy raczej "tego czegoś" np emocji, ciekawego spojrzenia na temat?
W temacie się powinni oceniający wypowiedzieć skoro tak ich do tablicy wywołujesz - ale ode mnie -ten krawężnik psuje trochę kadr. To w sumie jednak drobiazg, ocena "świetne" to też bardzo dobra nota, :) a czytając w Twoich poprzednich wpisach że focisz z trybun to naprawdę szacun - efekty bardzo dobre jeśli popatrzeć przez pryzmat warunków w jakich były robione
Właśnie. Ten krawężnik trochę psuje. Możne przykadrować to ciaśniej?
Z którego meczu? Sierpniowego?
Ogranicza Cię miejsce, z którego robiłeś zdjęcia - dałbym "Doskonale+" za zdjęcie, gdzie cienie kładłyby się za, a nie przed czy obok motorów. Jest to bardzo dobre zdjęcie reportażowe, dokumentacyjne, ale brakuje mi w nim dramatyzmu (przy niższym kącie i innym oświetleniu byłoby wspaniałe). Złapałeś całą czwórkę, moment walki na łuku. Wszystko, co z tego miejsca i w tym czasie można było zrobić.
P.S. Pochodzę z żużlowego miasta, ale na stadionie W69 nigdy jeszcze nie byłem ;-).
Tak - z sierpniowego. 15 bieg ;) Sullivan, Okoniewski, Holder, Crump.
---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------
Dzięki za komentarz.
Zapraszam zatem na Motoarenę ;)
---------- Post dodany o 12:30 ---------- Poprzedni post był o 11:14 ----------
49. Żużel. Może troszkę więcej emocji. Żółwik po biegu na 5:1.
Załącznik 72760
Dobra... 49 to emocje tylko u mnie ;)
Zmiana tematu. Budowa przeprawy mostowej w Toruniu. Dziesięć zdjęć
Podejście z lipca 2012, po godzinie 19:00 jak cała ochrona gdzieś sobie poszła :D
50.
Załącznik 72848
51
Załącznik 72856
52.
Załącznik 72855
53.
Załącznik 72854
54.
Załącznik 72853
55.
Załącznik 72852