no raczej że zasłużenie :)
gratulacje i ode mnie - chyba sam dobrze wiesz że cała seria z tego i temu podobnych miejsc były często przeze mnie oglądane :) :mrgreen:
Wersja do druku
no raczej że zasłużenie :)
gratulacje i ode mnie - chyba sam dobrze wiesz że cała seria z tego i temu podobnych miejsc były często przeze mnie oglądane :) :mrgreen:
Paweł to miłe z Twojej strony że wspomniałeś o mnie i zdjęciach które Ciebie zainspirowały do działania z tak pozytywnym efektem. Bardzo dobrze się stało, że wykorzystjąc swój potencjał, fantazję i umiejętności, pokazałeś zdjęcie z miejsca dziś zapomnanego. Chciałbym byś tą tematykę kontynuował, bo naprawdę warto.
Życzę Tobie więcej tak udanych kadrów o podobnej tematyce.:grin:
Biker ja tylko napisałem jak było z tym zdjęciem a Twoja zasługa w tym jest duża :). Potrafię kręcić i bajerować oraz tak ściemniać, że sprzedałbym komuś jego własną żonę tak, że ten ktoś pomyślałbym, że otrzymał coś nowego ale jak mam skłamać to wolę się nie odzywać bo kłamstwa trzeba pamiętać a po co sobie pamięć zaśmiecać :)
Dzięki za szczerość, i pamiętaj że ja nadal mam nadzieję na kolejne wspólne focenie.:grin:
Łooo, gratulacje! Wygrana z pewnością zasłużona. Mainstream na Ciebie czyha Czaruś, uważaj i pstrykaj dalej :)
CzaRmaX moje gratulacje :) Fotka naprawdę świetna! To teraz napisz, gdzie świętujesz i czy zapraszasz ;) ?
Dziki, dzięki - jest mi na prawe ogromnie miło z powodu Waszych wpisów (nawet się nie spodziewałem) :). Można zrobić zlot u mnie wątku i powstawiać foty z flaszkami hihi ;):)