Odp: Zbiorówka tomaszzaleski- żeby zbytnio nie zaśmiecać:)
Cytat:
Zamieszczone przez
tomaszzaleski
To niech i tak bd- przeniesienie do "Zdjęć początkujących", ale to chyba adminy/moderatory mogą, ja sam, przynajmniej na razie nie wyczaiłem takiej funkcji:)
Tomku, żeby Twój wątek przewędrował do "Początkujących" to Ty, musisz napisać, np do hadesa na PW, post o zmianę dotyczącą wątku.
To Twój i tylko Twój wątek.
---------- Post dodany o 19:07 ---------- Poprzedni post był o 18:58 ----------
I czekam na nstępne wrzutki, tylko proszę do trzech max w poście, żeby można było
spokojnie popatrzeć.
Popatrzeć o coś na ich temat powiedzieć...:grin:
Mi się 1. podoba.
W kwestii filtrów to wcale nie musi być błąd, tylko musisz dobrze przetestować ich możliwości.
Natomiast wywaliłbym podpis/znak wodny, i zmieniłbym serwis hostujący zdjęcia :P
W galerii to raczej wstawiaj zdjęcia do galerii a nie na jakiś tam serwer.... :roll: Właściwie wszyscy tak robią...
Jak nie wiesz jak, zapytaj zawsze ktoś Ci podpowie... Tu ludzie fajni są....:grin: Tomaszu.
---------- Post dodany o 21:28 ---------- Poprzedni post był o 21:24 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
W dziejszych sprzyjajacych czasach i przy obecnych wiatrach wroze koledze swietlana przyszlosc na naszym forum.
Niech tylko anty-TWA sie dorwie do reszty portfolio autora watku i bedziemy mieli najpopularniejszy watek polrocza :)
A widzisz... Pomyliłeś się. facet podatny na uwagi, Wątek chce przenieść do początkujących i mam na dzieję , że z racji swej funkcji i znajomości rzeczy pospieszysz z dobrą i cenną radą... :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciek_WM
W kwestii filtrów to wcale nie musi być błąd, tylko musisz dobrze przetestować ich możliwości.
Bardzo trafna uwaga!
Tylko najpierw trzeba wiedzieć jak zrobić zdjęcie bez filtra :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
W galerii to raczej wstawiaj zdjęcia do galerii a nie na jakiś tam serwer.... :roll: Właściwie wszyscy tak robią...
Jak nie wiesz jak, zapytaj zawsze ktoś Ci podpowie... Tu ludzie fajni są....:grin: Tomaszu.
---------- Post dodany o 21:28 ---------- Poprzedni post był o 21:24 ----------
A widzisz... Pomyliłeś się. facet podatny na uwagi, Wątek chce przenieść do początkujących i mam na dzieję , że z racji swej funkcji i znajomości rzeczy pospieszysz z dobrą i cenną radą... :grin:
Jak tylko bede mogl, to pomoge. Co prawda wiedzy fotograficznej u mnie jak na lekarstwo, ale postaram sie odpowiedziec na kazde zadane pytanie.
Z tym moim myleniem sie, to mam nadzieje, ze sie nie mylisz ;)
ja się nigdy nie mylę....:wink:................................... .............. no tak mi się wydaje....:roll:
:cool: wobec powyższego czuje że drugiej wrzuty nie będzie - może by jednak zatkać usta i dać kilka niezłych zdjęć ?
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
:cool: wobec powyższego czuje że drugiej wrzuty nie będzie - może by jednak zatkać usta i dać kilka niezłych zdjęć ?
Będzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Jakie szlaki? Czemu w głowie człowiekowi Mącisz?
To co tutaj jest wrzucone, to fajne foty do albumu dla babć, wujków i innych czortów, a nie
do publikacji na foto-forum. Jest granica między humorem(podpaski w głupawkowym wątku, bo to też potrzebne)
a informacją czy oceną, czegoś co ma być fotografią "modelki" w sub forum: ocena zdjęć.
Kto mąci? Niby ja? Proszę mi nie przypisywać nie moich czynności i zachowań. Ja pisze człowiekowi aby miał własne zdanie i kierował się własnym poczuciem piekna i widzenia bo może przynieśc to w przyszłości coś z czego będzie dumny i zadowolony pomimo początkowych niepowodzeń a nie już mu się na starcie narzuca co ma robić a nie jak robić i dopiero pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha, która coś wnosi do jego techniki.
Głupkowaty tematy? Na pewno nie bardziej głupkowaty niż inne tematy gdzie się udowadnia czy pierwsza była kura czy może jednak jajko lub tematy gdzie wszyscy się poklepują po plecach w samozadowoleniu, że znowu zrobili to samo tak samo :D. No i najdziwniejsze jest to, że w głupkowatym temacie najwięcej mają do powiedzenia ci co mają najmniej do zaoferowania a niby tacy bogaci we wszystko.