Ale mnie to wcale nie przeszkadza. Ktoś w końcu musi przecierać szlaki i kruszyć małe co nie co
![]()
![]()
Ale mnie to wcale nie przeszkadza. Ktoś w końcu musi przecierać szlaki i kruszyć małe co nie co
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakie szlaki? Czemu w głowie człowiekowi Mącisz?
To co tutaj jest wrzucone, to fajne foty do albumu dla babć, wujków i innych czortów, a nie
do publikacji na foto-forum. Jest granica między humorem(podpaski w głupawkowym wątku, bo to też potrzebne)
a informacją czy oceną, czegoś co ma być fotografią "modelki" w sub forum: ocena zdjęć.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nowy user, nowy wątek- zajrzałem. Dobrze nie jest
Autor nie napisał czego oczekuje ale myślę, że od oceny, bardziej potrzebuje rady (tak jak zauważył Krakman
Pojawiła się sugestia, żeby dał sobie spokój z filtrami ART ale zaraz odezwał się forumowy filut:
Nie widzi, że autor nie bardzo ma pojęcie o podstawach (ISO, czas, przesłona) ale namawia go do używania filtrów- może coś wyjdzie. Ktoś, kto nie umie pływać, nie powinien skakać do głębokiego basenu żeby się przekonać czy popłynie. Choć ... ślepej kurze też czasem się ziarnko trafi
Co do podstaw, chciałbym wiedzieć w jakim celu autor zastosował ISO800 kiedy gołym okiem widać, że było dość światła.
Dlaczego przy zdjęciu, gdzie w tle jest błękitne, czyste niebo, albo w tle nieciekawe krzaki, przysłona jest ustawiona na F10.
Czy nie lepiej byłoby ustawić tryb A i mniejszą przesłonę (większy otwór- mniejsza głębia) niż korzystać z programu kreatywnego (opartego na dużej głębi ostrości)?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No cóż zgadzam się z Wami...
Kolega Tomasz nie się okresli może by przenieść wątek, a na pewno nie pożałuje .....
Człowiek się uczy całe życie.... Takie wytarte powiedzenie....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie wiem dlaczego wprowadzacie czlowieka w blad z ta zmianą działu. W dziale dla poczatkujacych bedzie mial dokladnie takie same uwagi jak tutaj - tylko, ze mniej ich bedzie. Zarowno w dziale dla poczatkujacych jak i w ocenie zdjec głównie ocenia sie zdjecia, a pomoc mozna tez znalezc i tam i tu. A i swietne zdjecia mozna znalezc zarówno w jednym jak i drugim i te "mniej swetne" zreszta tez...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Saboor - nie poniałMirek ale ty i tak sie nie zmienisz i zmiana działu nic tu nie da
![]()