Odp: początkujący fotograf i problem, co jest nie tak?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Statywem i samowyzwalacze, czy na zdjęciach rodzice obok samochodu?
Teściowie. :-P I współwycieczkowicze jako pstrykacze, gdy teściowie chcieli mieć wspólną pamniontkę. ;) Samochodu brak, Norwegia była organizowano-wycieczkowa. Naraziłam się straszliwie... No bo jak to, po co komu fotka bez nich? Kto by wiedział, że TAM byli? ;)
Moje rodzinne fotki są zdecydowanie lepsze, była porządna Praktica, tata miał zacięcie, talent i wiedzę (ktoś mnie w świat fotografii wprowadził :) ), ale mama... Lepiej było nie dawać jej aparatu. Zawsze jakieś Wenusy z Milo albo skądeśinąd jej wychodziły. ;)
Krakman, zdjęcie od razu lepsiajsze.
Wybaczcie OT, ale autor napisał, że jak wróci, to założy nowy wątek, więc odpiszę Nevrze. Ciotka, to jest nic! Mój teść ma na swoim kompie nasze zdjęcia z wakacji i uwaga - przenosząc je przed formatowaniem, zdziwiłam się, że folder tak niewiele waży. Otóż wykasował wszystkie, na których nie ma nas (w sensie: ja, mąż, dziecko). Zero widoczków itp. ;) i nawet mi powiedział, że ma nadzieję, że kolejnym razem nie będzie tyle ptaków, kwiatków, krajobrazów... bo to nie są prawdziwe foty z wakacji. :mrgreen:
Aaaaa!!!!... :( :( :(
Łożesz matko, kolejny miłośnik pamniontek... Mam nadzieję Aniu, że Ty te paskudy z kwiatkami, ptaszkami i krajobrazami masz?
Jako, że OT zagłębił się dość mocno, to dorzucę jeszcze coś ze szwagra, dokładniej - szwagra ślubnego, bo nie mój on. Szwagier lekarz, chirurg. Kiedyś wywiązała się dyskusja dotycząca focenia ślubów. I szwagier, zagorzały przeciwnik grillowania własnego żarcia np na campingu z knajpą był niezmiernie oburzony, że na ślubach focić wolno ino jednemu. Jak to, przecież wszyscy mają aparaty, to czemu nie mogą? A jak on chce? Tłumaczenie jak grochem o ścianę, że tu kasa, a tam ciocia Kasia przerabia gości na różniste kaleki... Nic nie skutkowało, tym bardziej, że "co tam kaleki, przecież to tylko pamiątki".
Poskutkował wreszcie tekst: wiesz, nie każdy, kto ma aparat, może być fotografem, tak jak nie każdy, kto ma nóż, może być chirurgiem. :D
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
Poskutkował wreszcie tekst: wiesz, nie każdy, kto ma aparat, może być fotografem, tak jak nie każdy, kto ma nóż, może być chirurgiem. :D
Idąc tym tropem : nie każdy kto ma brzuch musi być w ciąży.......Ufff ulżyło mi...:grin:
Krakman - no to zes wycial:))
dobrze ze ja nie mam brzucha - tylko troszke ale to od piwa, chyba
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
Krakman - no to zes wycial:))
dobrze ze ja nie mam brzucha - tylko troszke ale to od piwa, chyba
A myślisz, że ja od czego mam......:mrgreen:
no wlasnie na stole nie widac :)
Jak ten "założyciel" wątka wróci z wywczasów to się zdziwi nieco....
Myślę, że jak tu trafi to powie: "przepraszam pomyliłem drzwi..."
---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post był o 22:34 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
no wlasnie na stole nie widac :)
Widzisz , że pusty kufel .. Właśnie wypiłem i czekam na następne...... chyba........
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
Łożesz matko, kolejny miłośnik pamniontek... Mam nadzieję Aniu, że Ty te paskudy z kwiatkami, ptaszkami i krajobrazami masz?
Mam, mam! Mało tego, w naszym rodzinnym albumie (bo ja lubię oglądać zdjęcia na papierze) też mam wywołane widoczki ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Idąc tym tropem : nie każdy kto ma brzuch musi być w ciąży.......Ufff ulżyło mi...:grin:
Zwłaszcza facet. :lol:
Aniu, tak trzymać. Też lubię papierowe, ale na to czas znajdę chyba po emeryturze.