Odp: IR-ki z 715tki, tym razem Jack
:wink:Podziwiam Ciebie Jacku za te inspirujące foty. Strasznie mi sie to podoba. Moje gratulacje. Już mam ochote na podobne eksperymenty.:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Dzisiejszy wypad za miasto:
He he śnieżna marchewka. Fajne...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
A to takie przydrożne:
Fajne to "przydrożne" jednak 715nm naprawdę świetnie się spisuje, zwłaszcza w tej tonacji, czyli
bez odwracania kanałów.
1 załącznik(ów)
Zamek w Radzyniu Chełmińskim. Jak tylko przejeżdżam obok, stale mnie inspiruje do KAP - ma bardzo dobre podejście dla latawca. Bywam przejazdem (na drodze do Łeby), ale by tam specjalnie pojechać - to jest ponad 200km:-(
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Zamek w Radzyniu Chełmińskim. Jak tylko przejeżdżam obok, stale mnie inspiruje do KAP - ma bardzo dobre podejście dla latawca. Bywam przejazdem (na drodze do Łeby), ale by tam specjalnie pojechać - to jest ponad 200km:-(
Fajne, podoba mi się.
Fajny kadr ale kolorki nie bardzo mi podchodzą.
Za dużo magenty :roll:
1 załącznik(ów)
@helmuth: chyba masz rację, właśnie zrobiłem cz-b
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
@helmuth: chyba masz rację, właśnie zrobiłem cz-b
Nie chciałem się wymądrzać ale ściągnąłem sobie ten obrazek i BW też mi bardziej się podobał :)
1 załącznik(ów)
Klikacz dołączyła do naszego IR-racjonalnego światka, co stwierdzam z największą przyjemnością:-) Dzisiaj trochę "komerchy" - zostałem dzisiaj poproszony przez zaprzyjaźniony dział w firmie o jakieś niebanalne zdjęcie biurowca, które można zamieścić w kalendarzu. Z wielu wersji - wybrałem to.
Dzięki za miłe przywitanie
A zdjęcie faktycznie niebanalne.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Klikacz dołączyła do naszego IR-racjonalnego światka, co stwierdzam z największą przyjemnością:-) Dzisiaj trochę "komerchy" - zostałem dzisiaj poproszony przez zaprzyjaźniony dział w firmie o jakieś niebanalne zdjęcie biurowca, które można zamieścić w kalendarzu. Z wielu wersji - wybrałem to.
---------- Post dodany o 12:20 ---------- Poprzedni post był o 11:21 ----------
Jacek, to jeszcze zrób zdjęcie rybą i IR to dopiero będzie oryginalne zdjęcie ;)