Odp: Olympus E-510 Opłaca się ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ogarniasz,powiadasz.Dosc dobrze.Ja chyba tez i dlatego wlasnie nie pisze zadnego bloga.Zeby pisac to trzeba miec cos do napisania,i tych co chca przeczytac.Pisac bo inni pisza to ja juz nie.
To może inaczej, ty chodź dalej do swojej szkoły i czego się nauczysz, to napisz a my poczytamy. Ale to nie blog będzie tylko np. "Poradnia Niedoświeconych Online"
Chodzi mi tylko o to że pojedyńcze osoby z tego forum mogą założyć sobie bloga i udostępniać na nim swoje zdjecia :) nic więcej
przemek ci ktorzy chca to go maja , sa tacy co miec nie chca, blog jest dosyc prosta sprawa i chyba kazdy sobie z min poradzi, tez mam bloga, jak w stopce widac :p ,pzdr.
ok :) to nie było tego tematu z tym blogiem :P a tak wogóle to jakim aparatem robisz zdjęcia? Te co masz na blogu ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
...
ziolo=delikatny aromat rozprzestrzeniajacy sie z aparatu firmy Olympus ;-)
Jak się po rozchodził po centrali , to do dziś zabawek nie mogą się doliczyć...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Jak się po rozchodził po centrali , to do dziś zabawek nie mogą się doliczyć...
poszly w swiat ??
e 520 i 14 54mm , czasem jakis filterek zaloze ,dzieki za ocene fotek,pzdr.
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
poszly w swiat ??
A kto je może wiedzieć , nie zostawiły listu, tylko zapiski w księgach , że były.
A wracając do aparatu - każda lustrzanka w tym E-510 będą bardzo dobre, a tego kita , potem podmieniłbym na 14-54 II i będzie miodzio.
APZ dobrze prawi ja tak zrobilem i jestem zadowolony, czuje powoli ze czas na zmiany korpusu , ale to tylko ze wzgledu na liczbe klapniec lustra ,niz na jego mozliwosci, poprostu nic nie jest wieczne :) juz powoli mija 150 000 , glebe zaliczyl pare razy , ale wciaz robi zdjecia, poprostu nie chce sie zawiesc ktoregos dnia w polowie jakiejs sesji ze jemu wlasnie sie zywota skonczyly,pzdr.
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
APZ dobrze prawi ja tak zrobilem i jestem zadowolony, czuje powoli ze czas na zmiany korpusu , ale to tylko ze wzgledu na liczbe klapniec lustra ,niz na jego mozliwosci, poprostu nic nie jest wieczne :) juz powoli mija 150 000 , glebe zaliczyl pare razy , ale wciaz robi zdjecia, poprostu nie chce sie zawiesc ktoregos dnia w polowie jakiejs sesji ze jemu wlasnie sie zywota skonczyly,pzdr.
Mam kumpla co fotografuje do różnych serwisów internetowych tylko że nikonem, i jemu już przeszło 200 tys i dalej śmiga :D więc myśle ze to 150tys to jest tylko GWARANTOWANE, a może chodzić dużo dużo dłużej :)