Odp: Użytkownicy Olympusa Pen jakie są wasze wrażenia jak oceniacie jakość zdjęć it
Wiem, że jestem bardzo niezdecydowany, ale tego wszystkiego jest tak dużo, że nie wiem co wybrać. Jeżeli Lumixy nie mają stabilizacji w body to odpadają. O ile mi wiadomo NEXy również nie posiadają stabilizacji w body.
Odp: Użytkownicy Olympusa Pen jakie są wasze wrażenia jak oceniacie jakość zdjęć it
Jeśli puszki bez stabilizacji odpadają, to z czego wynika Twoje niezdecydowanie? Przecież w takim razie pozostaje już tylko Olympus.
Czym różni się E-P1 od E-P2? Bo ja nie widzę różnicy, ale może źle patrzę. Jest jakaś różnica w obrazku?
E-P2 ma port akcesoriów pod sankami i jest dostępny w czarnym kolorze :) Różnicy w jakości zdjęć za bardzo nie ma.
Czego nie wybierzesz bedzie dobrze, nie demonizuj braku stabilizacji, trzeba lapy cwiczyc, polecam strzelnice
pozdrawiam serdecznie
Janek
Co Wy wybralibyście? Olek E-P1, E-P2, E-PL1 czy Lumix GF1,GF2,GF3? Który z tych modeli i dlaczego?
Do tego zestawu dorzućmy jeszcze E-PM1.
Z tych wymienionych? - E-PL1. Oldschoolowy wygląd mi akurat pasuje, chyba najlepszy obrazek - szczegół, silnik JPG, no i cena! Ale to tak bardzo subiektywnie.
Jak wyżej, siedzi właśnie w torbie od kilku dni ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kamol3
Co Wy wybralibyście? Olek E-P1, E-P2, E-PL1 czy Lumix GF1,GF2,GF3? Który z tych modeli i dlaczego?
Do tego zestawu dorzućmy jeszcze E-PM1.
Ja wybrałem E-PL1 a rozważałem jeszcze GF2 ale wizjer, lampa i sterowanie nimi oraz stabilizacja przechyliły szalę w kierunku E-PL1
GF2 ma lepsze filmy ale to tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez
2ev
GF2 ma lepsze filmy ale to tyle.
Ma też lepszy AF, ekran i sterowanie.