jak dla mnie jest ok. btw. 40-150 elegancko sobie z tłem radzi
Wersja do druku
jak dla mnie jest ok. btw. 40-150 elegancko sobie z tłem radzi
to monitor - sam też tak mam...
w domu ( skalibrowany pod konkretny lab ) zupełnie co innego niż w pracy. Pomijam już różnice kolorystyczne ale właśnie ostrość w robocie mam taką, że jak wystawiam tu zdjęcia to czuję że zostaną zjechane na maxa od strony technicznej. Sprawdzam to samo w chałupie i szafa gra, ostrość na miejscu, kolory normalne itd...
Coś trzeba wybrać, wszystkim nie dogodzisz i do chaty nie zaprosisz... :D
Ponieważ ja sporo fotek wołam na papier jednak to trudno...w necie może nie wyglądają najlepiej...
Ostatni portret jest swietny, pelny spontan, uroda, nastrój, ruch, zycie, optymizm, wdzięk.
Jestes dobry fociarz lucs.
Pzdr, TJ
i chyba ostatnia.
Swietne są te Twoje fotki,ładne swiatło,ładny plenerek,bardzo spontaniczne modelki ( o ich urodzie nie wspominam :-) W sumie wszystki fotki tworzą cos w rodzaju reoprtazu z planu zdjęciowego a mimo to zdjecia te sa ładnymi portretami.Tylko pozazdroscic :-) Gratulacje i pozdrowienia
IMO dalej mam mydełko szczególnie na ostatnim-jak skalibrowac monitor zeby było tak jak trzeba. ogólnie cierpie na manie ostrości:]:-)
sesja udana ze względu na duzą swobode- lubie naturalne fotki pokazujace radosc zycia:] tu tego nie zabrakło... ;)
bardzo ladne zdjecia strzelasz, man. na mnie najwieksze wrazenie wywiera przedostatnie. nie przeszkadza krociutka gora. wcale na to uwagi nie zwracam, jakby cos. zdjecie jest bardzo zywe, poza ogola poza (hyhy) ulozenie wlosow umila ogladanie, go przemila. jasna plama w tle pozostawila jeszcze troche jasnosci, aby swiatlo namalowalo sie znaczaco na lewym policzku. gratuluje. ale jeszcze sobie troche popatrze :)
na ostatnim bardzo bardzo - kolorki. mmmm.. nie wiem czy nie przeszkadza to cos za glowa. a moze tworzy zalety kompozycji? chyba jednak moje czepianie oznacza, ze przeszkadza. - moja opinia. prosze o innych.
ladne zdjecia wybrales aby przedstawic.
Kolejny portrecik: Karolina
Lucs4, a musi byc takie male? Pozdr, excel
Ostatnie, kiepskie - wygląda na ot tak pstryknięte :(
Paskudnie zlewa się z tłem:/