są i sample
Wersja do druku
są i sample
szkoda, ze ten ekranik ma zawias u dolu, ze statywu nie da sie widziec kadru jak sie robi auto
To samo chciałem napisać - Nikon koniecznie chciał być "dżezi" i "trendi" ale lekko umoczyli z tym wyświetlaczem otwieranym w dół ;-)
Dziś miałem go w rękach i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to ten dolny zawias ekranu. Naprawdę dziwna rzecz. Ale poza tym puszka robi przyjemne wrażenie (w ciągu tych pięciu minut jakie mi było dane ;))
Nie chwaląc się ( ;P ) miałem go jako 1 sprzedawca w Polsce w łapach parę dni temu, i muszę przyznać, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. To jest killer 620tki. Jedynie ten ekranik trochę "kulawy" i mało miejsca na dłoń nieco. Mimo to wiem, że będzie schodził z półek bardzo szybko - chyba, że kryzys (i za wysoka cena) zahamuje nieco sprzedaż.
Ciekawostka z menu nowego Nikona - wśród programów tematycznych jest "Portret zwierzęcy" ;-) Oj będzie się działo jak ten program "ożeni się" z walorem odchylanego LCD...
Jak również:
Zaskakujące jest, że na jednym z największych portali w dziale technicznym można przeczytać, że jest to pierwsza lustrzanka z ruchomym LCD i teraz łatwiej będzie można wykonać autoportret (ciekawe jak w przypadku tego LCD), później nastąpiło sprostowanie, że pierwszą lustrzanką z ruchomym LCD jest Sony A350, który ma dodatkowo LV.Cytat:
blask świec, kwiaty, barwy jesieni, żywność, sylwetka, rozjaśnienie, przyciemnienie, zmierzch/świt, zachód słońca, plaża/śnieg, przyjęcie/wnętrza, pejzaż nocny