-
Swietne DraXan. Przypomnialy mi sie czasy dziecinstwa. Mieszkalem kiedys na os. Teatralnym i czesto chodzilem tam z dziadkiem i nieraz lazilem po czolgu. Nawet pamietam, ze czesto "Milicjanci" potrafili przegonic dzieci zeby nie sie na niego nie wspinaly, ale chyba raz do roku (nie pamietam w jaki dzien) mozna bylo podziwiac go od srodka.
-
.
WOW.... DraXan.... SUUPER.... Fotka ma super klimat.... Normalnie jak z okladki jakiejs ksiazki lub jakiejs gry wojennej :) POZDRAWIAM
-
Zadnych opinii, zadnych komentarzy.... ehh, czyzbym komus/czyms podpadl ?
Pozdrawiam
-
Coś mi się w zdjęciu czołgu nie podoba. Jest jakieś takie zbyt "gładkie" :? . Może jest to spowodowane oświetleniem, a może "ulepszeniem" w PS?
Chyba bardziej pasowałby większy kontrast i może ziarno...
-
No przyznaje ze moze jest troszku za miekie, ale robilem inaczej i nie odpowiada mi inna wersja a ta na odbitce jest przyjemna :D
Pozdrawiam
-
sympatyczna fotka
szkoda ze ten czołg jest na platformie gdyby nie to mozna bylo by pomyslec ze zrobiona zostala w 1945 ;)
pozdrawiam
-
No to moze cos takiego, przy czym odrazu chce zachecic wszystkich do zabawy przy fotografowaniu z ustawianiem balansu bieli :d moze wyjsc calkiem ciekawy efekt :D
Zachecam do wypowiedzi wszystkich :D
Pozdrawiam
-
.
Wow.... płonące niebo :D Niezly pomysl hehe.... Fajne foto... POZDRAWIAM
-
No to DraXan mamy przerabane, za kilka dni ARMAGEDDON :].
Swietne kolory i dobry tytul. Wiecej chyba o tym doto powiezdiec sie nie da.
Acha, czy robiles tu eksperymenty z WB ?
Gratuluje nowego avatarka :]
-
Dzieki za komentarze :)
Tak, tak, tak tu wlasnie byla zabawa z WB, siedzac w pracy pozniem wieczorem czekjac na klijentów postanowilem zrobic jakies zdjecie, moze kompozycja z kadrem nie za bardzo ciekawa, ale inaczej nie dalo mi sie odciac blokow sklepow latarni i roznego innego syfu ;]
ale wyszlo calkiem ciekawe zdjecie, chcialem wystawic gniota by wiecej ludzi sie wypowiedzialo ale chyba mi nie wyszlo :D
Pozdrawiam