Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 99

Wątek: DraXio prezentuje... Panorame.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

DraXio prezentuje... Panorame.

...swoje wypociny,
    Patrzac na inne zdjecia uzytkowników, co tu duzo pisac zawyzaja srednia ;]

ale przelamalem sie i czas wyjsc z cienia ;]

Na początek cos z Krk, i Wawelu

1.

No to tyle, na początek...
    Czekam na krytyke, i dyskusje.

Jak sie spodoba to moze cos wiecej pokaże.

Pozdrawiam

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Witam. Na moje oko to one wszystkie nadaja sie na pocztowki. Jakos nie przemawia fotka nr. 2. Pozatym wsporzadku. Pozdrawiam
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Re: ...

Cytat Zamieszczone przez GoSciU
    Jakos nie przemawia fotka nr. 2.
    Własnie do mnie jakos tez nie przemawiala, ale jakos tak sentymet do niej mam, no i w obecnym czasie to miejsce jest w rusztowaniu, i z utesknieniem czekam az wyremontuja

Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @GoSciU moze dlatego nie przemawia ze nie jestes z Krakowa i nie czujesz sentymentu do tego miejsca .

@DraXan smok w sepii duzo lepszy od smoka w kolorze - jakbym widzial fotke na jakiejs wystawie fotografa z 20-lecia miedzywojennego (dodac tylko troche ziarna). Najbardziej podoba mi sie foto 1 - moze dlatego ze wiekszosc fotek Wawelu to zdjecia od strony Wisly.

P.S. Twoje fotki prawdopodobnie mialy rozmiar w szerokosci 640 pix ale przed dodaniem ramki i teraz urosly do 682 pix. Jak mozesz to zmniejsz.

P.S. 2 Podoba mi sie Twoj podpis pod fotka (robiony w PS z funkcja gradientu jako maski ?)
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vodnik
    @GoSciU moze dlatego nie przemawia ze nie jestes z Krakowa i nie czujesz sentymentu do tego miejsca .
    heheh

@DraXan smok w sepii duzo lepszy od smoka w kolorze - jakbym widzial fotke na jakiejs wystawie fotografa z 20-lecia miedzywojennego (dodac tylko troche ziarna). Najbardziej podoba mi sie foto 1 - moze dlatego ze wiekszosc fotek Wawelu to zdjecia od strony Wisly.
    Smoczek poprawiony i ziarno dodane, a wawel najczesciej jest od strony wisły bo tak to ludzi ciezko odciac, no i nie zapominajmy ze Wawel to wzgorze na ktorym stoi Zamek ;]

P.S. Twoje fotki prawdopodobnie mialy rozmiar w szerokosci 640 pix ale przed dodaniem ramki i teraz urosly do 682 pix. Jak mozesz to zmniejsz.
    zmniejszylem, powinno byc ok

P.S. 2 Podoba mi sie Twoj podpis pod fotka (robiony w PS z funkcja gradientu jako maski ?)
    e nie, taka buzerancka czcionka
    jak chcesz to sie podziele

Mam jeszcze jedna taka fotke, na wzor z 20-lecia, sie pochwale pozniej, bo wywale odrazu swoje perelki i mi nic na jutro nie zostanie, a nie mam nawet czasu chodzic i jakies zdjatka zrobic

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    jako krakus to rowniez sie wypowiem

Mi najbardziej podoba sie smok - smok jak smok kazdy widzi ale ten w sepii i z ziarnem pokazuje po prostu "respect" dlatego plus za technike.

Jesli chodzi o pocztówki - to rowniez jestem za 1.. Lecz ludziom nie z Krk nadmienie, ze zrobienie ladnych zdjec na Wawelu graniczy z cudem, bo ludzi tam jak szarancza - wepchna sie w kazdy kadr.. :-/ i tak sie dziwie ze zlapales moment gdzie nikt nie siedzi na glowie smoka

PS jaki to aparat..?

pzdr

gregcio
    Zapraszam do galerii: http://greg.biezanow.net

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gregcio
    jako krakus to rowniez sie wypowiem

Mi najbardziej podoba sie smok - smok jak smok kazdy widzi ale ten w sepii i z ziarnem pokazuje po prostu "respect" dlatego plus za technike.
    Dzieki

Jesli chodzi o pocztówki - to rowniez jestem za 1.. Lecz ludziom nie z Krk nadmienie, ze zrobienie ladnych zdjec na Wawelu graniczy z cudem, bo ludzi tam jak szarancza - wepchna sie w kazdy kadr.. :-/ i tak sie dziwie ze zlapales moment gdzie nikt nie siedzi na glowie smoka
    Tu sie zgadzam, ale sa momenty gdzie da sie zrobic zdjecie bez ludzi, albo porostu prosi sie ich o opuszczenie "tego lokum" czyt. smoka i juz po problemie ale zawsze sie jakas glowa z dzieckiem trafi ;] wtedy ciasniej i modlitwa

PS jaki to aparat..?

pzdr

gregcio
    Jak to jaki, jasne ze Olympus, nie ma lepszej firmy, tylko ze ten to Olympus E-1

A gdzies w temacie nadmienialiscie o wspolnym plenerku, ja sie tez z mila checia pisze... no a kiedys zaprosze do studia :P

Pozdrawiam

Awatar No-shadow Kick
    Mieszka w
    Gdańsk Zawsze Wietrzny
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    To nie pozostaje nic innego jak zrobić odbitki i jako pocztówki DraXana sprzedawać Może na jakieś akcesoria będze, hehe

Pozdrawiam
    Olympus C-765UZ + parę dodatków
    Zapraszam do Galerii

Awatar Arram
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    @DraXan:
    Jestem pod wrażeniem! Szczególnie zdjęcie nr 2.
    Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
    Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

@vodnik bardzo mozliwe Widzialem to kilka rady ale jakos inaczej zapamietalem to miejsce w realu :>
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek