Polecam renderosity.com ludzie z całego świata wrzucają fotki, niekiedy naprawdę "powalające na kolana". Ograniczenie - 1 zdjęcie dziennie.
Wersja do druku
Polecam renderosity.com ludzie z całego świata wrzucają fotki, niekiedy naprawdę "powalające na kolana". Ograniczenie - 1 zdjęcie dziennie.
Zdjęcia umieszczam na plfoto - to była moja pierwsza galeria, przyzwyczaiłem się.
Oprócz tego czasem jak mam czas zaglądam na http://www.photoforum.ru/ - rosyjskie forum, zdjęcia z całego świata. Całkiem ciekawa forma "awansu" eliminuje pstrykaczy.
Kiedyś byłem na obiektywnych i fotomotywach, to drugie nawet polubiłem ale za dużo tam przemądrzałych i wszystkowiedzących "mistrzów":)
Bardzo proste, ładne i szybkie portfolio można stworzyć w serwisie http://www.carbonmade.com/
Ma dużo funkcji co do samego wyświetlania fotek, można tworzyć projekty, zmieniać kolory tła i inne... jedyny minus to: w wersji bezpłatnej możemy dodać tylko 35 fotek :( a wersja płatna to 12$ (miesięcznie!):???:
Zaglądam na hiszpańske forum Ojodigital. Raczej tylko oglądam, za mało znam język aby dyskutować na temat szczegółow. Mam wrażenie, że wysoki poziom prac prezentują (z powyższego linka trzeba wejść w poszczególne działy - pejzaż, miasto, makro itp). Fajne jest to, że jest sporo użytkowników z Ameryki Południowej, czyli można trochę innej codzienności obejrzeć.
kiedyś fotolog a teraz www.latko.arcik.net ;p autorsko;p
Odkopię temat trochę, bo wczoraj z ciekawości wróciłam na PLfoto. Niby zmieniono serwis, ale generalnie czuję się rozczarowana. :roll:
Aga pisała kilka postów o pustce w sieci - dzisiaj trochę poszperałam za dobrym serwisem - niestety nie widać. :| Onephoto testuje jakąś wersję beta, jak ruszy to może coś się zmieni?
Największa radocha to jest wtedy jak się uda opublikować zdjęcia w prasie. Mnie w zeszłym roku udała się ta sztuka dwa razy. Raz na okładce w Super Expresie i raz w Machinie.
Mam pewne możliwości publikowania i mogę udostępnić na publikację trochę miejsca u siebie w wersji drukowanej. Takie miejsce udostępniłem dla CB i Cyberfoto. Oczywiście jeśli będą chętni.
hahaha marzy mi sie kiedys zrobienie zdjecia ktore ukazaloby sie gdzies w wersji drukowanej... ale chyba tego nigdy niedozyje ;) niekazdy ma talent ;)
ale swoje fotki publikuje gdzies tam po cichu... bo lubie pstrykac ;)
mi calkiem przyjemnie na deviantarcie jest w sumie... digart jest troche smiechowy... wystawisz komus 4 (dobre) i sie rzucają ze czemu tak nisko... x]
Moje się ukazało raz. :wink: