Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Gdzie publikujecie swoje zdjęcia?

Witam

Jak w temacie: gdzie oprócz naszego forum publikujecie swoje zdjęcia?

Ja wstawiam foty jeszcze na Cyber Foto. Oprócz tego od czasu do czasu na Obiektywnych, FotoTok, Digart, FotoMotywy, PLfoto i OnePhoto.

Znacie jakieś inne fajne miejsca? Bo wśród tych wyżej wymienionych kilka jest mocno niefajnych.

A może ktoś podsunie jakąś dobra i odwiedzaną galerię zagraniczną?

Chętnie poznam Wasze zdanie na temat publikowania w necie. Sam też mam kilka spostrzeżeń którymi chętnie się podzielę.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Września
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Hej, ja umieszczam czasem fotki na obiektywnych. Z tego co wiem od narzekającego na ten serwis znajomego to TWA się tam ładnie rozwija i łatwo tam o spięcie z kimś (chyba, że mój kolega jest aż tak nerwowy) Osobiście nie wiem jak jest bo do czegoś takiego nie należę Pozdro

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Na flickr:

http://flickr.com/photos/grouchysmurf/

Rzadko na plf.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Odnośnie publikowania w necie: zastanawiam się, czy z tego nie zrezygnować. Mi się podoba to, co się innymi nie podoba. Ale może to dlatego, że moja zdjęcia są stosunkowo słabe, szczególnie jak je porównać na przykład do zdjęć Patrycji Ciosek albo paru innych fotografów. No i przez to trochę wstydzę się pokazywać. Zdjęcia, oczywiście. Więc sobie myślę, coraz częściej, żeby to zarzucić i zdjęcia robić naprawdę tylko dla siebie.

To są takie moje ostatnie przemyślenia.

A flickr polecam gorąco. Jak się dobrze przefiltruje, to poziom publikowanych zdjęć jest naprawdę bardzo wysoki. I jest na co popatrzeć.
    Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 6.06.08 o 13:25 Powód: Automatyczne scalenie postów

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Przyznam, że jestem dość nieśmiały, jeśli idzie o prezentację własnych zdjęć. Z resztą dorobek fotograficzny mam jaki mam, stąd zdjęcia prezentuję właściwie tylko na forum z nadzieją, że zebrane opinie przełożą się na jako taki rozwój mojego hobby.

Kiedyś popełniłem jakąś tapetę na pulpit, którą zamieściłem w serwisie Digart. Mając aktywne konto dodałem też kilka zdjęć. Od strony technicznej czy wizualnej nie mam do serwisu żadnych zastrzeżeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    u siebie i czasem na digart, obiektywnych (nadzwyczaj rzadko, wycofuję się powoli stamtąd), na OC i w galerii pro GFLu.

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ja generalnie to wrzucam do naszej Galerii, klubowej, bo nie mam tego wiele. Co nieco na Dogomanię, do tematu o fotografii . Na Flickr mam troche zdjec, tyle, co mozna za free, raczej storage niz ratings ;p

Glownie robie zdjecia z konkretnych wydarzen [imprezy, wystawy, zawody, treningi], wiec ida prosto na fora zainteresowanych.

N digart nie czuje sie na silach, na plfota/obiektywnych nie podoba mi sie atmosfera :/
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Gundi
    Mieszka w
    Muszyna / Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    dodam jeszcze deviantart.com

zdecydowanie lesza atmosfera niż w polskich serwisach.

diabolique
    Gość
    Polecam ALT Photos - moim zdaniem prezentuje naprawdę wysoki poziom, a zdjęcia Polaków są tam wysoko oceniane (nie w sensie TWA, tylko jako dobra reprezentacja ).
    Niestety, za free można opublikować tylko kilkadziesiąt zdjęć... A może to i dobrze, starannie się je wtedy dobiera.

rocco
    Gość
    Czy jak napiszę, że nie publikuję to będzie nietakt?
    Wstawiłem parę fotek na obiektywnych i plfoto i leżą już chyba z rok albo więcej. Nawet się podobały ale co mi z tego?
    No i parę w tutejszej galerii.
    I tyle, nie ma się czym chwalić...
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 6.06.08 o 16:28

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Ja tam sobie powrzucam na Devianta. Jakoś nie specjalnie nie zależy mi na odwiedzinach i ocenie. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie mam się w sumie jeszcze czym chwalić, ale wrzucam. Jakoś taki nieśmiały jestem ogólnie i się boję, że jak wrzucę fotkę do Galerii na OlyClubie, to zaraz po "pysku dostanę" od starszyzny...
    Więc wrzucam tam, gdzie mniej boli ;D
    "There's no such thing as free titties"