Skok o tyczce mógłby uprawiać. Tyczki już ma :mrgreen:
Wersja do druku
Skok o tyczce mógłby uprawiać. Tyczki już ma :mrgreen:
W końcu mam dostęp do neta, oglądam na tablecie i cieszę oczy fajnymi robalami. Tu gdzie jestem robale foci się ciężko. Trzeba by o 3 rano wychodzić....
Fajne ostatnie zdjęcia.
Może nie doskonałe ale zabawne - żelek akrobata:
814.
Załącznik 175944
815
Załącznik 175942
816.
Załącznik 175941
817.
Załącznik 175943
818.
Załącznik 175945
Piekny wygibas
Zaraz spadnie. Z uśmiechem na twarzy :grin:
Motywacja: szpilka w tyłek :mrgreen:
To akurat na tych fotach :mrgreen::
819.
Załącznik 175964
820.
Załącznik 175965
Akrobata super,bzykanko tez dobre:grin:
Gońsieniczki pierwszaklasa.... Pozostałe robale niezależnie od ich pożyteczności najchętniej bym kapciem połaskotał...
Darownik przedziwny:
821.
Załącznik 175986
Nie zwrócił uwagi na przechodzącego przed paszczą pędrusia a nawet podniósł nogę dzięki czemu ten spokojnie sobie pod nią przeszedł.
822.
Załącznik 175987
823.
Załącznik 175988
824.
Załącznik 175989
Fajne ma te dwa tłuczki :mrgreen:
Nie rozumiem co Wy widzicie w tych robakach. Chyba tylko tyle, że nie trzeba daleko chodzić.
Widoczek (801) jest super i poczułem że chciałbym tam być, ... ale paskudztwa wolę unikać.
Ostatnia wrzutka bardzo fajna
Żelki i przedziwny bardzo fajne, ale najfajniejszy jest przedziwak z DITLa :)
Darownik rzeczywiście przedziwny i przebrzydły :)
Cienko, długonogi :) czyli kosarz.
825.
Załącznik 176078
826.
Załącznik 176077
chyba zdarza mi się takiego czasem laczkiem.... jak moja mniejsza połowa wskakuje na żyrandol :mrgreen:
Jakiś taki wkurzony i groźny. Zdjęcia b dobre.
826 to crop czy nowe ujęcie?
żelek fajny, pająki super, dajesz czadu z robalami... fajnie, mogę sobie popatrzeć choć...
fuj jakie paskudy:-P
Chciałem powiedzieć, że tych długonogich naoglądałem się w młodości do wyboru i koloru. Tak, koloru. Siedziały sobie takie na murze bloku i miały czerwone odwłoki. Dziś już takich nie widzę.
@abir, myśmy im po prostu nożęta wyrywali :mrgreen:
Minus się należy :evil:, ale system nie pozwala :mrgreen:, choć jak sobie przypomnę zabawy z dzieciństwa typu wulkan z mrowiska przy wykorzystaniu saletry czy komora gazowa dla much połączona z krematorium a zrobiona z piekarnika to sam sobie niejeden bym musiał wlepić :roll:
Bęblik:
827.
Załącznik 176108
828.
Załącznik 176107
fajny ten Bęblik :) zasilasz robalami forum, i dobrze... moje poczekają póki co spokojnie na dysku
bęblik extra. taka drobnica a taki detal :) aż miło popatrzyć :) pozdr
żelek akrobata fajny - reszta nie na moje nerwy :mrgreen:
Krzyżak, klikać w załączniki.
829, 830
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1465583839
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1465583849
Bardzo fajna wrzutka ta i poprzednia
Co prawda zdjęcia robali mnie nie kręcą ale lubie pooglądać te swory w powiększeniu. Szkoda, że nie da się ich tresować do fot z ludzikami :). Raz kiedyś jakiś krzyżak mi zapozował ale skubany ciągle uciekał ;). Tak się zapytam, jakie substancje z ogólnie dostępnych dobrze wabią latające robale? Wysmarowałbym rączkę jakiegoś szturmowca i czekał aż coś na niej usiądzie (o ile będę miał tyle cierpliwości). :)