Coś moje ptaki na pomniku nie wybudziły żadnej reakcji :|:roll:
W podobnym stylu- rzeźba, ale tym razem na tle fragmentu architektury i małe jej fragmenty
Wersja do druku
Coś moje ptaki na pomniku nie wybudziły żadnej reakcji :|:roll:
W podobnym stylu- rzeźba, ale tym razem na tle fragmentu architektury i małe jej fragmenty
574. ciekawa "konstrukcja" rzezby....
no wiesz... rzezby to rzezby..... musi byc cos naprawde niebanalnego... :)
A mi sie ta rzeźba podoba ...
Ale aż sie prosi o jakiś szary filtr i zabawe z wodą :)
No niestety- nie mam filtru szarego :|
No to mniejszy fragment (575) większej całości (576). Już był ten budynek, nocą i w szerszym kadrze (Tor West).
Co to za budynek? :) Całkiem ładne kadry.
Wycinek tj. 575 chyba ładniejszy(MZ) a budynek rzeczywiście ciekawy.:grin:
noooo :)
naroznik jest bardzo dobry-jest ksztalt i jest chwila zastanowienia. zadanie wykonane- w galerii powinno sie obronic :)
pzdr
Moim zdaniem w 574 rzeźba za mało czytelna na tle architekury.
Poszło, pod tytułem
kątościan kreskowany :-)
i dobrze, że poszło.:grin:
Podoba mi się ten budynek jako budynek :) Ciekawy bardzo :) Fajnie pokazałeś te jego "kąty":)
Ciekawe, ale wierze że potrafisz z tego budynku więcej wyciągnąć.
Tak trochę op-art- owo :-P:
Fajne, fajnie oczy latają po całym zdjęciu.
BTW co to właściwie jest?
Fragment elewacji budynku z 576 :)
Ciekawie wyszła ta elewacja ale od patrzenia oczy bolą:)
Faktycznie, wiedziałem, że coś mi to przypomina a nie wpadłem na to żeby cofnąć się o jedną stronę :)
Od dłuższego wpatrywania się oczy szaleją:roll::lol::lol:
Ostatnie faktycznie bardzo przyjemne dla oczu. Poprzednie to czysta ekstrawagancja wykonana na wysokim poziomie.:grin:
Zimno się zrobiło, wyjść się nie chce, to szperam po dysku :wink:
Fajne to ostatnie, grzeb dalej pewnie nie jedno jeszcze haddek ukrywa :)
Leniuchujesz :) Ja jutro idę zmierzyć się z aurą:)
Na 571- ładnie prowadzi wzrok do efektownego budynku i podobnie mama wrażenie na 574 który jest odmienny w budowie ale zachowuje ten sam efekt. Rzeźba na 574a przyciąga uwagę i z przyjemnością się ogląda. Przy kadrach 575 i 576 czuję się u Ciebie jak w domu i w podświadomości mam to to chcę goszcząc w wątku. 577a swym ładem świetnie wprowadza chaos chociaż jedno wyklucza drugie sądzę, że jest to właśnie siła przyciągania oka.
Spieszmy się z przeglądaniem dysku, tak często (często w najmniej wygodnym momencie) się psują :-P
A poważnie, nie dość, że zimno, to jeszcze nie ma śniegu ani słońca. Naprawdę się nie chce :|
Ze u Ciebie zimno Helmuth to mozna zrozumiec, ale u mnie o tej porze roku powinno byc w miare przyjemnie a tym czasem cala Hiszpania cierpi ogromny atak zimy. W prawdzie u mnie nie ma sniegu, ale za to leje i leje , do tego straszna zawierucha, ktora zafundowala nam prawie dwa dni bez pradu...:cry: Brak oswietlenia najmmniej mi przeszkadzal, przy swieczkach sobie poczytalam chociaz zimno bylo, ale kurka wodna dzien bez kompa to byla katastrofa......
Od kilku lat, tak zimno we Frankfurcie nie było, tak że też jestem zaskoczony :shock:
Kopania po dysku ciąg dalszy :wink:
580a świetnie ułożyłeś w kadrze. Niby architektura ale jej elementy wprowadzają na zdjeciu jakis zadzior. Dwa pozostałe wprowadzają natomiast fajne złudzenia optyczne i chciałbym powiedzieć kolego Helmucie krzywo ale nic z tego prowadnica nie kłamie:grin:.
masakrer: w Gdańsku jest -15 albo już nawet lepiej :))
helmuth: weź się w garść i chodu. Lubie Twoje poszukiwania formy w świecie "zastanym"
Ostatnie mi się podoba :) Chyba najbardziej w "twoim stylu":-P
pierwsze z tej trojki najlepsze. za to za sprawa czystosci kadru :) nie ma tam wlazacych w kadr galezi i katy ladnie zagraly. wiem, ze nie powinienem sie wymadrzac, ale jakbys przyciemnil niebo (w strone granatu) to wygladaloby to jeszcze lepiej :) oczywiscie obroni sie w galerii :)
Helmuth masz oko to tych fotek...wszystko od linijki i ekierki..:-)
Fajna seria. Zgadzam się z k@czym -"czystość kadru" stawia to zdjęcie na pierwszym miejscu. :grin: