Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Gulaszówna Krakman Gulaszówna. Powtórz: ówna, Ó-wna.
A jak tata był pan Jemga, mama pani Jemgowa to córka jak?
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez Krakman
Beato, jak wolisz odpuścić ubieranie to napisz na Pw kiedy i gdzie - przyjadę moim SSWS [...]
jakoś czułam że Panowie to podchwycą
Krakman pierwszy
ale wiesz Krzysiek że jak Beata napisze to Ci z Wrocławia mają bliżej
i nawet SSWS Ci nie pomoże
Cytat:
Zamieszczone przez Krakman
A jak tata był pan Jemga, mama pani Jemgowa to córka jak?
to córka Smacznego
Krakmanie hehehehe... Rano o wschodzie słońca Żerniki Wrocławskie... gdzieś w krzakach... bo tylko tak można dojść do jeziora które mnie interesuje. Wiem gdzie wschodzi słońce, i jak chcę to pokazać pytanie tylko czy się uda...
Gulasz trzymaj kciuki :)
Krzaki :grin:..... poezyja, kiedy ja ostatni raz w krzakach... Ech! łza się w oku kręci.....:roll:
to tak z anegdot: Moja przyjaciółka z małżeństwa B. Pleege czyli Plegowa a jej córka Laura plagówna :)
---------- Post dodany o 23:57 ---------- Poprzedni post był o 23:54 ----------
Krakmanie po ostatnim foceniu byłam tak brudna jak nigdy... w błocie po kolana, cała mokra... i na dodatek pogryziona przez komary! Było wspaniale!
Prawie to widzę, ale nie zniechęcisz mnie do siebie.....:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Krakmanie hehehehe... Rano o wschodzie słońca Żerniki Wrocławskie... gdzieś w krzakach...
Wyrwane z kontekstu ale uczę się od naszych "dziennikarzy"
I dorobię sobie teorię :
A potem sam się spust w aparacie przypadkiem wciśnie i będziesz się tłumaczyć, że odbicie, krzaki i te inne sprawy haha :D
OJ, Beti, prowokator z Ciebie przedni :lol:
Jestem i jestem rozczarowana! Jest szaro... Niebo papierowe! Trzeba będzie powtórzyć poranną wyprawę! Poczekam jeszcze chwilę może coś pojawi się na tym niebie...
U mnie pada. Cały czas. Jak w nocy zaczęło padać, to leje deszcz do teraz. I nic nie wskazuje że przestanie szybko.:???: