Wrzućcie proszę jakieś poglądowe jpg-i z ISO 1600 i 3200 :) Tylko trochę większe niż te ostatnie :)
Wersja do druku
Wrzućcie proszę jakieś poglądowe jpg-i z ISO 1600 i 3200 :) Tylko trochę większe niż te ostatnie :)
Dzięki! Szczegóły idą w diabły, co nie dziwi i jest dla mnie sprawą drugorzędną, ale w cieniach ludziska nie mają tych ohydnych strupów, wrzodów, odleżyn i gangreny, nader często spotykanych na fotkach z E1/300, które najbardziej psuły mi humor. Rafał, IMHO jest bdb :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Tylko ja używam iso 100 w aparatach? skąd ten brak zainteresowania?
Dziś nie było pogody na ISO 100. Do studio zaraz się powlekę. Na 100 nie będzie problemów. Chłopaki się wysokimi czułościami podniecają.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Pozdrawiam
Być może z podejścia "na ISO 100 tak czy siak będzie ok, pytanie, jak będzie na wysokich ISO".Cytat:
Zamieszczone przez qbic
ludzie, co jest
sa rawy z E3, a Wy bierzecie łącznie 10mbit sciagajac - co tak slabo?
iso 160 wcale nie jest ok, szumy w cieniach.
Chciałbym zobaczyć iso 100 nie zrobione pod światło i bez lampy błyskowej. Tak samo dobrze by było zobaczyć coś na 100 z przepałem zeby zobaczyć jak bardzo sie da odratować przepalone miejsca.
Czyli ... jaka jest dynamika (pi*drzwi), oraz Highlight recovery....oczywiscie na iso 100... :)
Zamów słońce na jutro, to takie zdjęcia dostaniesz.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Dziś zrobię ISO 100 przy świetle studyjnym.
dla mnie bomba :DCytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Naprawdę doceniam poświęcenie :) , ale raczej z racji przekonań o słońce sie nie będę modlić ;)