JPG są coraz lepsze. Ale RAW chyba też?:wink:
Wersja do druku
Ostatnie zdjęcia mostów bardzo dobre. Jubileuszowa wrzuta inna od dotychczasowych zdjęć ale ciekawa. Zdjęcie spodka rewelacyjne.
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Z dzisiejszego (właściwie już wczorajszego) spaceru po Krakowie...
118.
Załącznik 139904
Lubie takie ujęcia szynowe ale lepiej wychodzą z żabiej perspektywy tym bardziej jak popada (masz odbicia) i w dodatku w tle masz jakieś fajne ujęcie otoczenia :)
CzaRmaX, dzięki za wizytę. Niestety żabia, w tym przypadku, kolidowała z moją wizją pokazania tych "zbiegających się inaczej" szyn tramwajowych. :)
---------- Post dodany o 01:12 ---------- Poprzedni post był o 01:10 ----------
Ostrzegałem, że będzie ostro :)
Dzięki za poświęcony czas. Tylko jedna moja uwaga - moim zdaniem za bardzo wyprałeś fotkę z żółtego.
Ano chyba, że tak. Przepraszam ale nie zrozumiałem Twojego przesłania ale to z bardzo prozaicznego powodu. Mieszkam w Łodzi, która to z racji różnych eksperymentalnych koncepcji budowlano-drogowo-komunkacyjnych przeprowadzanych przez dziesięciolecia posiada (teraz co raz mniej) takich szyn tramwajowych, które biegną i nagle ich nie ma albo coś gdzieś skręca po czym coś gdzieś idzie prosto. Tak więc jestem do tego przyzwyczajony i stanowi to dla mnie normę. To tak samo jakbyś góralowi pokazywał foty gór albo rybakowi foty morza :)