Obraz - bo to obraz - przypomina mi malunki z XIX w. przedstawiające stempade dzikich indiańskich mustangów.
Wersja do druku
Obraz - bo to obraz - przypomina mi malunki z XIX w. przedstawiające stempade dzikich indiańskich mustangów.
Super, ale tam gdzie wszystkie są zebrane razem - totalny odlot.
137 - to mistrzostwo fotografii. Poślij je na jakiś konkurs koniecznie. Bo przyjadę i Ci wleję.
Na dobranoc jestem uraczony porcją wyśmienitych fotografii.
Poprzednie afrykańskie budziły głęboki podziw. 137 powoduje opad szczęki z wrażenia.
To już chyba przesada.... ale jakże dla mnie miła :)
O! Fajne skojarzenie.
Dziękuję :)
... będę się bardzo starał tego nie udowodnić :lol:
uuuu... poważna groźba. A możesz pogrozić jeszcze jurorom, że zrobisz im to samo jak nie wybiorą mojego zdjęcia??? :???::lol:
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Dam teraz odpocząć od afrykańsko-zwierzęcych klimatów.
138. Un hombre de Trinidad
Spacerując uliczkami Trinidadu na Kubie, niekoniecznie tymi głównymi, można spotkać wielu ciekawych ludzi. Ten Pan z poniższego zdjęcia twierdził, że pali tylko najlepsze cygara na świecie. Taką dyskusję prowadził ze swoimi znajomymi o czym nie omieszkał nam powiedzieć podczas "sesji", na którą bez oporów się zgodził. Być może później żałował, bo już podczas tej "sesji" znajomi, z którymi przed chwilą dyskutował, nabijali się z jego kariery modela :)
Załącznik 214089
@Lilen - jesteś prawdziwym mistrzem.
Poznałeś szczęśliwego Kubańczyka :) Fajny portret.