Jak znajdę chwilkę to podjadę do znajomej, ma D60. Zrobię kilka zdjęć i zobaczymy.
Wersja do druku
Jak znajdę chwilkę to podjadę do znajomej, ma D60. Zrobię kilka zdjęć i zobaczymy.
Bo DR raczej w porzadku nie jest:)
To, że jest najgorsze na rynku (a nawet nie mam pewności, czy faktycznie tak jest, bo 100-procentowo rzetelnych testów nie widziałem, nie mówiąc już o tym, że nikt mi jeszcze nie pokazał różnicy na zdjęciach) nie oznacza, że nie jest dla mnie w porządku. Przypominam, że pisałem o swoich własnych odczuciach, zaczynając wypowiedź od słów "a mi nigdy...".
Jeśli ktoś chce mi wmówić, że DR jest dla mnie nie w porządku i mi on nie wystarcza, to niech mi wytłumaczy, w czym lepsze byłyby moje zdjęcia, gdybym mój aparat miał lepszy DR. Zapraszam do wypowiedzi. Zdjęcia mam w galerii. I powodzenia dla śmiałków.
Podobno wizjer jest trochę mniejszy od E-3, ale aparat jest podobno dziwnie wyważony - ciągnie go w lewo - to opinie kolegi z pentaxa.
Acha czy wspomniałem że na raw.fotosite.pl jest 15 rawów z E-30 i 12-60 ? tylko narazie trzeba wchodzić przez katalog upload.