To ja wybiore - drugie, ale nie ze wzgledu na brak Leonardo na dachu Titanica, ale ze wzgledu na obrobke - sa biele, ladniejszy kontrast i bardziej dopracowane detale.
Wersja do druku
To ja wybiore - drugie, ale nie ze wzgledu na brak Leonardo na dachu Titanica, ale ze wzgledu na obrobke - sa biele, ladniejszy kontrast i bardziej dopracowane detale.
"na remis" czyli po mojemu - poprawnie neutralne. Miło popatrzeć ale bez szaleństw artystyczno-estetycznych
Czyli- najgorzej nie jest :D
Skoro nie możecie sięzdecydować, to może trochę inny kadr:
Załącznik 85839
Podsumowując: świetne masz te "budy" do focenia. Normalnie zazdroszczę.
No, jest tego trochę :)
Tak sobie obserwuję budowę nowej " budy". To tu będą decydować o euro (€).
Załącznik 86019 Załącznik 86020 Załącznik 86021
Jak już go skończą, przyjrzę mu się z bliska ;)
Z cyklu dziwne budynki:
Załącznik 86150 Załącznik 86149
Teraz mi przypomniałeś pewien budynek niedaleko Łodzi. Jak byłem przedstawicielem to zjeździłem woj. łódzkie i ościenne w szerz i wzdłuż i sporo fajnych miejsc widziałem tylko szkoda, że wtedy ze sobą aparatu nie woziłem to nie wstawiałbym teraz jedynie nocnych fotek lecz całkiem może nawet fajne fotki by się zdarzyły :D
Ale wracając do tematu jak się jedzie z Łodzi do Piotrkowa to po drodze jest miejscowość Srock gdzie facet przy domu wybudował sobie wierzę taką trochę podobną do karmnika dla ptaków :)
Skoro poruszyłeś temat dziwnych domów to pozwolę sobie u Cibie wrzucić fotkę tego domu znalezioną w internecie :)
Załącznik 86151
Zawsze mam problem z wierzą jak w nią nie wieżę ;)
Dawno temu w łódzkich wiadomościach był wywiad z tym facetem od tego domu i wybudował sobie ją po prostu dla tego bo miał takie widzi mi się :)