Fajny spacer a a projekt godny uznania :grin: Zachęcające aby się tam udać , w końcu nie mam tak daleko. Co do napisu na schodach (zdj. 146) to staram się stosować w życiu i chyba mi to całkiem dobrze wychodzi :grin:
Wersja do druku
Fajny spacer a a projekt godny uznania :grin: Zachęcające aby się tam udać , w końcu nie mam tak daleko. Co do napisu na schodach (zdj. 146) to staram się stosować w życiu i chyba mi to całkiem dobrze wychodzi :grin:
Fajny spacerek i fotki fajne.
Pozdrawiam i czekam na więcej takich "niewawelskich" klimatów z Krakowa.
Ciekawe miejsca - inne niż te, które z reguły możemy obejrzeć na pocztówkach z Krakowa.
Oprócz walorów poznawczych - fajne zdjęcia! Schody the best. Dodatkowo dla mnie inspiracja, żeby poszukać różnych ciekawych miejsc w swoim mieście i spróbować pokazać coś innego niż Sea Tower, Skwer Kościuszki, bulwar, plażę... Ale najpierw muszę poczekać na przypływ weny, która gdzieś wyparowała...
O fajniście :) Schody z tekstami rzeczywiście robią wrażenie.
Brawo Ulka !!!!
powiem więcej - naprawdę to wszystko jest na Podgórzu :) którego jeszcze 2 lata temu totalnie nie znałam i totalnie nie doceniałam.. :mrgreen:
mam mam :)Cytat:
Zamieszczone przez edorka
wyszukam kilka ciekawych cytatów z Tatusia Muminków (bo takie tam też są :shock: :mrgreen: ) i zapewne coś jeszcze z nich wrzucę :)
to jedno z moich ulubionych miejsc - na które trafiłam tak totalnie przez przypadek - są na mało uczęszczanej uliczce
ale szukając królików znalazłam coś wyjątkowego :)
o projekcie Spaceru Pod Górkę jeszcze dodam 2 zdania - najzabawniejsze w nim było to że spacerując zgodnie z mapką spotkaliśmy na swej drodze co najmniej ze 3 pary takie jak my - z słuchawkami na uszach i mapką w ręku - to był dla nas dodatkowa atrakcja - że takich jak my jest więcej !! :) pocieszające bardzo :D
polecam przerobić ten spacer - niestety tabliczki poglądowe, które na tę okoliczność były porozwieszane - m.in. te ze schodami już zostały pościągane w większości, ale i tak myślę że spacer warty przejścia :)
i bardzo dziękuję Wam za miłą reakcję - aż takiej się nie spodziewałam :)
Nie wiem co napisać. Jestem pełen podziwu dla Ciebie :)
ale to w dużej mierze Twoja zasługa !!
bo każdy z nas ma - z reguły bardzo blisko, gdzieś pod ręką - swój Beskid Niski..Cytat:
Zamieszczone przez gulasz
Dziękuję Ula :)
... ktoś kiedyś powiedział: "aby się chciało chcieć"