Zamieszczone przez
szambonur
Najprościej zwalić winę na bank odbiorcy, bo jedynym słusznym bankiem jest ten w którym Ty posiadasz rachunek. Powtarzałem już kilkakrotnie, iż upewniłem się że mój bank nie pobrał żadnych opłat za przyjęcie tego przelewu, taka kwota po prostu dotarła do nich i na moje konto. Wszelkie opłaty zostały pobrane wcześniej... gdzie? - nie wiem. Mogę się tylko domyślać... Jeżeli organizator promocji obiecuje 200 zł, a ja otrzymuje praktycznie połowę tej kwoty to coś jest nie tak. Jeżeli w ofercie byłoby iż po zakupie obiektywu czeka mnie miła niespodzianka w postaci nieokreślonego bonusa który wpłynie na moje konto, to po otrzymaniu 112 zł byłbym przeszczęliwy... Mam żal do organizatora promocji tylko w jednej kwestii dlaczego innym osobom które otrzymały zwrot gotówki a tak samo jak ja posiadają e-konto w mbanku nie pobrano prowizji a części osób pobrano prowizję wynoszącą prawie połowę obiecanej kwoty, a np. część klientów została obciążona kwotą tylko 3o zł. I tutaj jest cały problem niedopatrzenia przy realizacji przelewów.