O, ale liść ostry! Ten pierwszy, bo na drugim chyba wiater zawiał i poruszony wyszedł. Niezły Ci się egzemplarz trafił. Czy to przymknięta przysłona?
Wersja do druku
O, ale liść ostry! Ten pierwszy, bo na drugim chyba wiater zawiał i poruszony wyszedł. Niezły Ci się egzemplarz trafił. Czy to przymknięta przysłona?
Tak przymknięta. Z tym że nie pamiętam już do jakiej wartości ją przymknąłem. Kilka prób zrobiłem i te dwie fotki takie ładne mi się wydały.
Ładnie listki wyszły :)
Zastanawiam się, czy kwalifikuja sie do tej grupy np obiektywy, ktore byly projektowane pod analoga, (i maja te powiedzmy przykładowo - 20 lat - ale sa tez produkowane w niezmienionej postaci do dzis..?), bo cyfry jescze nie bylo, ale np maja pełne wsparcie af itd, bo taki system?
ooo, to ja tu zaraz zrobie wystawe hahahaha :) omijalem postowanie w tym watku bo tak jakos zalewaliscie watek zdjeciami z takamurów i innych szkielek manualnych i tak w sumie nie pomyslalem ;D
Ok, to jak strzelac, to odrazu z grubego kalibru.
Nikkor 85/1.8 AF-D - premiera 1994, ten egzemplaz jest dokladnie z 1999 roku wedle papierologii.
Załącznik 97774
Sie ten "egzemplaż" widzę nieźle trzyma, jakaś dieta ciud miud czy chirurg plastyczny? :mrgreen:
Dajesz kolego , dajesz więcej*
*żonki i kobitki nie oglądac, a tem bardziej nie komentować :twisted:
Sciereczka, alkohol, i jazda..
a ten drugi egzemplaz starszy, ale wciąż jedrny i młody, rocznik 90 ;D
to teraz dla odmiany kolorowo:
Nikkor 105/2.8 AF-D Micro
Jak to stare polskie przysłowie mówi: Na starej ...... młody ułan ćwiczy :grin: