Postaram się. Na razie szaro, buro i ponuro.
Za to proszę abyście poczuli smak i zapach :)
Załącznik 159542
Wersja do druku
Postaram się. Na razie szaro, buro i ponuro.
Za to proszę abyście poczuli smak i zapach :)
Załącznik 159542
O rety.... to ja tu staram się jak mogę być miła i choć trochę dowcipna, a Ty mi tu jaja wciskasz? :wink: Jak może straszy pan, starszej pani takie aluzje czynić, czy to się godzi? :roll: ja nawet jakąś reputację chciałam z wdzięczności podnieść, ale tam w niej ktoś złośliwy siedzi i ciągle mi odpisuje, że nie mogę bo muszę rozdać jakieś punkty komuś innemu, a skąd ja mam wziąć te punkty do rozdania? Przecież ja tu zielona jestem w tych notowaniach :razz:
OJEJ.... ale miło. Dzięki serdeczne :) cieszę się, ze jeszcze komuś się mazaje podobają bo ja akurat mam ambę na ich punkcie i produkuję je masowo o każdej porze roku, a znaczna większość ich nie toleruje :mrgreen:
Jarmana- ładnie wyglądają te fotki deszczowe i maziajowate. Mimo że jesień, to ciepłem od nich bije;-)
Temat wyświechtany (lampa na ławeczce) z wrocławskiego Ostowia
Załącznik 159543
Szkło:
Fujinon lub Takumar 50/1.4
a przy okazji dziękuję tym wszystkim, którym się chce napisać parę słów i tym, którzy doprawili mi jakieś "zielone piórka".:wink: Zauważyłam bowiem, że jakoś dziwnie w nie obrosłam, a że nie do końca wiem o co tu w tym wszystkim chodzi to dziękuję tutaj. Pozdrawiam :)
Załącznik 159546 Załącznik 159548 Załącznik 159549 Załącznik 159547
Jarmana tyle świeżości wniosłaś do jesiennego wątku - super :)
Moje dzisiejsze
Załącznik 159555
Załącznik 159556