198 kapitalne. świetnie wypatrzone :p dla mnie naprawdę bomba, podciągnąłbym może kontrast trochę. konik polny ze 189 również cacy. do 191 bym się czepił tego nierównomiernego oświetlenia.
Wersja do druku
198 kapitalne. świetnie wypatrzone :p dla mnie naprawdę bomba, podciągnąłbym może kontrast trochę. konik polny ze 189 również cacy. do 191 bym się czepił tego nierównomiernego oświetlenia.
201 świetne, zadziwiająca kolorystyka. Założyłeś do tego szarą połówkę ?
198 - swietnie uchwycone. Od razu na mysl przychodzi mi Jaskinia Zimna, w ktorej mialem przyjemnosc goscic i strzelac foty z reki kompaktem :) Ogolnie przemawiaja do mnie zdjecia wodne.
200 i 201 - przyjemne dla oka krajobrazy. Niebo wbrew pozorom takze buduje tutaj klimat. Wyglada mi to na "poruszenie" klosow przed burza. Ciemne chmury juz sie zbieraja a sloneczko desperacko probuje sie hen w oddali jeszcze przebic. No ale w koncu zapewne ustapi.
Dzieki za komętarze.
Prawde mówiac polowałem na piorunki ale wyszedł krajobrazik.
Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Nie lubie jak ciemne chmury za bardzo wpadaja mi w niebieski kolor, wole bardziej ciemne, czarne które nadaja focie troszke dramaturgi.
paszczol
Nie urzywam szarej połówki a przydała by sie
olifant
Mysle ze kontrastu dodałem juz w nadmiarze.
rap1d
Chętnie zobacze fotki z jaskini Zimnej, jakiej by nie były jakości.
Nie ma sprawy. Podesle Ci na PW. Jednak tymczasowo stacjonarny pc mi sie rozwalil i nie mam dostepu do dyskow gdzie mam te fotki.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
rap1d
Dzieki
201 fajowe brakuje tylko kręgów ;)
202 i 203 jak dla mnie calkiem fajne:)
202, 202,202!!! :mrgreen: