i to jest fajne u Panasonica że te ceny jednak trochę spadają... do tego fajne zestawy... Olympus mógłby się uczyć :)
Wersja do druku
i to jest fajne u Panasonica że te ceny jednak trochę spadają... do tego fajne zestawy... Olympus mógłby się uczyć :)
Na allegro z kitem są dwie sztuki, 3670 i 3900
Ja brałem z amazonu w UK - wysyłka gratis, bez cła. Dotarł do mnie w 4 dni robocze bodajże. Tylko, że to było jakieś 3 tygodnie temu, jak u nas zestawy z 20/1.7 kosztowały 5300 i miały terminy dostaw na poziomie 1-2 tygodni...
no mnie już ta cena 4850 z 20ką kusi.
Bardzo proszę o opinie trybu wideo w GX7. Jest faktycznie zdecydowanie lepiej niż w Olkach ? Czy jakość materiału wideo jest porównywalna od tego co uzyskać można w Canonie 6D/5DmkII czy jednak odstaje ?
Dzisiaj pobawiłem się GX7 w FJ . Ergonomicznie całkiem, całkiem. Obiektyw 14-42 II jednak taki jakis plastikowy , wąski i mały. Szkoda , że w naszym kraju nie sprzedaja samych body. Co oceniam na minus i to duży ? Wizjer . To jest porażka. Obraz w nim mikroskopijny w porównaniu z tym co widzimy w wizjerze w OM-D czy tez np. VF-4 mimo , że ze specyfikacji wynika co innego.
Jasand, poczekaj do stycznia, pewnie będę sprzedawał swojego. Dostaniesz prawie nówkę w dobrej cenie :)
Ja myślę, że się dogadamy.
Andrzej weźmie body, Ty obiektyw i po sprawie :)