Gdyby nie było systemowej lampy to rozumiem takie poszukiwania... ale przeciez jest juz wybór i to wiele tanszy niz pol roku temu ... naprawde warto w FL inwestowac
Wersja do druku
Gdyby nie było systemowej lampy to rozumiem takie poszukiwania... ale przeciez jest juz wybór i to wiele tanszy niz pol roku temu ... naprawde warto w FL inwestowac
Też się zastanawiam po co kombinować kiedy można kupić nówkę sztukę Fl-50 poniżej 1000pln?Cytat:
Zamieszczone przez black_bird
Hm....Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Ja znalazłem tylko to: czyli nowa od 1479zł....
Gdzie można kupić poniżej 1000zł (pomijam USA) ?
Pozdrawiam
http://www.fotosense.co.uk/shop/Olym...ID=197&tabID=2 podawałem już ten link gdzies na forum. Był też link do aukcji eBay z GB zbliżona cena.Cytat:
Zamieszczone przez najaro
Czy ktoś już u nich kupował bo napisali tak:Cytat:
"Overseas Delivery. We do not normally sell products overseas because our stock is UK specific, we are unable to get shipping insurance to many areas, and we are unable to perform credit card checking."
Czy przez kanał to juz "za morzem" ?
Pozdrawiam
Ponizej 1000 to chyba cieżko nówkę?Cytat:
Ja zrobilem tak, mialem 800 gotówki i zamiast kupic FL 36 to 800 wplacilem a róznice pomiedzy 36 a 50 wziałem na kilka rat (mam tez inne wydatki) i jestem zadowolony ;)
Po co szukac za jakis czas nabywców na "mało używaną" FL 36 ;)
Ponadto odstraszył mnie czas ladowania pomiędzy błyskami w 36, podobno dochodzi do 12s!!!
Z 50'ką nie czekam dłużej niż 2s a to bardzo ważne nie tylko na weselach :mrgreen:
to jest ta lampa fl50
dzwoniłem do gościa i on przywozi to z Anglii i aby wezmę wypłatę to ją kupię
wczoraj kolega przywiózł z anglii FL-50. z fotosense . brałem dwie sztuki . wysłali je do kolegi w anglii a on je przywiózł. bez kosztów dodatkowych . cena 903,5 pln
Cytat:
Zamieszczone przez garnooh
trzeba by mieć kolegów w Anglii :)
może chcesz jedna sprzedać z niedużym zyskiem :D
Ja dylemat rozwiązać chcę tak: Teraz kupić FL36R (dla frajdy i amatorskiej zabawy), jak w przyszłości będę chciał zarabiać na ślubach, to będę kupował 12-60, to i FL50R kupię (to się i tak zwróci z tych ślubów szybko), a wtedy FL36R posłuży jako dodatkowe oświetlenie bezprzewodowe. Jak bez R, to faktycznie głupio 36 kupować skoro się o zarabianiu na ślubach w przyszłości myśli.