zdecydowanie najlepsze 48, fajne też 49, pozostałe też w porządku ale 48 rzondzi
Wersja do druku
zdecydowanie najlepsze 48, fajne też 49, pozostałe też w porządku ale 48 rzondzi
Ja będę pewnie znowu nietypowy. Najbardziej podobają mi się 47 i 50. Ze wskazaniem na 50.
36 i 38. świetnymi są i basta. Kolejne z lusterkiem już nie z mojej bajki. wypatrzone u dalszych sąsiadów też ciekawe.Zwałaszcza 46.
Z ostatniej wrzuty najbardzie podoba mi się 46. :grin:
Moją uwagę zwraca również 48. tylko szkoda, że kadrowałeś pod kątem, a nie prostopadle.
Ja wiem, wiem pieścić to raczej coś bardziej miłego i ciepłego - też to wolę hehe :). Tak o tym wspomniałem bo bardzo lubię zdjęcia budynków i pomimo, że nie przepadam za zdjęciami C-B to Twoje w większości toleruję a dużo mi się bardzo podoba a budynki w ogromnej większości. Tam wystarczyło by jedynie te kable na samej górze wyrzucić a podoba mi się to zdjęcie przez takie duże zagęszczanie okien na małej powierzchni :)
48 zdecydowanie
47 i 48 naj ,jak dla mnie pozdr
Dzięki wszystkim za wizytę. Dzisiaj z dala od domu i dysku więc przerwa
Pozdr
mnie się cała Kopenhaga podoba, siodełka trochę ciasne a na 50 ten kamień dużo kadru zajmuje ale generalnie seria duńska na++++ , pzdr
Zaproponuję trzy kolejne:
51
Załącznik 74837
52
Załącznik 74838
53
Załącznik 74836
Pozdr
Fajnie to ująłeś w 51 - podoba mi się i to nawet bardzo. 52 hmmmmm nie do końca wiem co powiedzieć - no nie wiem a czego to jest w ogóle konstrukcja? 53 kompletnie mi nie leży.
No własnie coś mi to przypominało ale nie wiedziałem co :). 29 jest cool a do tego nie jestem przekonany ale sam wiesz każdemu podoba się coś innego. Wpadnie ktoś inny i powie coś innego. A co do murali bo chyba masz wszystkie obfotkowane to wiesz, że podobno na Legionów na jakieś odnowionej kamienicy będącej schroniskiem powstał nowy? Miałem dzisiaj wracając do domu przejechać obok i zobaczyć ale zapomniałem. :)
Z ostatnie serii dla mnie 51 bije na głowę pozostałe 2 i zalicza się do grona Twoich fajniejszych zdjęć :)
Dzięki :)
Murale nie wszystkie. Niedawno widziałem nowe na Północnej w okolicach chyba Teatru Muzycznego. Muszę tam wrócić z aparatem.
Pozdr
51 i 52
53 ciekawi mnie jakby wyglądało kadrowanie w pionie .
53 w pionie:
53a
Trochę poniewczasie - kilka fotek ze strefy kibica w trakcie EURO 2012. W Łodzi normalnie emocje aż kipiały :)
54
Załącznik 75042
55
Załącznik 75043
56
Załącznik 75044
57
Załącznik 75045
Pozdr
Fajne, szczególnie ostatnie.
Świetna seria z Euro
Seria przyjemna, przywołuje wspomnienia. Ostatnie najlepsze - świetna fota abstrahując od serii.
Dzisiaj musiałem sobie zrobić przerwę w pracy - po prostu miałem dość i wyskoczyłem na 15 minut do parku na przeciwko.
Wrzucam dwa "świeże"
58
Załącznik 75159
59
Załącznik 75158
Pozdr
58 bardzo fajna - lubię takie proste zdjęcia niby nic a jednak coś :). Co do 59 to ja osobiście nie lubię takich kolorów ja to muszę mieć ferie barw, kolorofon i co tam jeszcze się chce wymyślić :)
58-fajo
Odgrzebałem jeszcze chorwackie "antyki" z analoga.
60
Załącznik 75181
61
Załącznik 75182
62
Załącznik 75183
63
Załącznik 75184
64
Załącznik 75180
Pozdr
Ciekawam jak dwa ostatnie wyglądają w kolorze. Fajna wrzutka.
62 najlepsze.
Sorki, nie doczytałam o analogu ;)
analogi fajne
Analogi fajne. Najbardziej mi podchodzą 62 i 64.
Z ostatniej wrzuty 62. podoba mi się najbardziej. :grin:
Tym razem mam tylko jedno, dzisiejsze:
65
Załącznik 75245
Pozdr
niegłupie
Takie śmieszne :)
Fajnie wypatrzone, może się podobać. :grin:
Taki żart:
66
Załącznik 75305
Pozdr