Jak dla mnie rewelacja, szczególnie 69 (jakiś taki uśmiechnięty wydaje się ten stwór) :grin:
Wersja do druku
Jak dla mnie rewelacja, szczególnie 69 (jakiś taki uśmiechnięty wydaje się ten stwór) :grin:
Podziwiam niesłabnącą pasję do fotografowania robli wszelakich :)
Z ostatniej czwórki to ostatnie najbardziej mi się podoba.
Ostatnie wg mnie najlepsze ze wszystkich Twoich dotychczasowych zdjęc. PS. Jak będziesz sprzedawał tę sigmę to daj znać :)
Super, super ostatnia seria. Naprawdę podoba mi się, no poza ostatnim bo ten włochaty stwór znów łypie na moje piwo. :mrgreen:
dzięki, one wszystkie się uśmiechają tylko trzeba się przyjrzeć :wink:
wiem że za robalami nie przepadasz :wink: tym bardziej dziękuję za odwiedziny :), a jeśli chodzi o pasję to chyba dlatego że zawsze mnie do przyrody ciągnęło ( wcześniej wędkarstwo a od 1.5 roku fotografia) :wink:
ps. sigmy nie oddam :mrgreen:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
wielkie dzięki, kurde musiałem i ja pójść po piwo żeby na Twoje nie patrzył :mrgreen:
Że tak podwórkowo się wyrażę, opad japy.
Naprawdę, od ostatniej serii bije takim zacięciem, wytrwałością, że czapka z głowy. Same modele, kadry, jakość zdjęć - bardzo dobra. Nic, tylko podziwiać.
Piękne, piękne, piękne. Nic dodać nic ująć.
No, no, nigdy nie myslalam, ze wpadne w taki zachwyt patrzac na robale.
W 70 mozna sie zakochac, a ten z 72 tez przystojny.... tylko jak dla mnie troche za wlochaty:mrgreen:
Strasznie ładne te robale tak powiesić sobie w salonie o wymiarach 100x80 :)
trzeba zaopatrzyć się w butle gazu zamrażającego ,zamrozić całą łąkę i brać się do focenia
A tak poważnie to rewelacyjna robota .
dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, a ten z 72 jak mu się dokładniej przyjrzeć to już łysieje :mrgreen:
takie ze szronikiem dodatkowy urok by miały :wink:
trochę przerwy od robali :), proszę o sugestię co poprawić i na co zwracać uwagę :wink:
Portrety naturalne i sympatyczne. Szkoda, że na drugim nie widać odlatujących "spadochroniarzy" z dmuchawca.
Nie mogę nie odnieść się do ostatniej serii makro. Świetne zdjęcia, a nr 70 w pełni zasługuje na grad piątek w galerii. Znakomity kadr i oświetlenie. Gratuluję.
Nie znam się za bardzo na portretach, uczę się i oglądam. Jako oglądacz moge napisać o moich odczuciach. Pierwszy bardzo przyjemny, natomiast na drugim twarz jest chyba trochę za ciemna.
Podoba mi się 74. ale dla mnie za wąsko cięte. A fota 75. klimatyczna bardzo;-)
jeden malutki jest :wink:, co do makro to cieszę się że się podoba :)
faktycznie ciut jaśniej mogłoby być :wink:
co do cięcia masz rację, teraz zwróciłem dopiero na to uwagę :roll: , dzięki za odwiedziny :grin:
teraz dalszy ciąg owadów :wink:
noooo, 76 REWELACJA !!!! :grin: Gratulacje
.... super fotki ;)
76, 77 - super !
76 swietny!!! Chyba przez Ciebie zaczne lazic w poszukiwaniu fajnych ribali....:wink:
dziękuję bardzo :oops:, fajnie że się podoba :grin:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
zachęcam :wink:, u Ciebie muszą być naprawdę fajne :grin: ... egzotyczne
Jak dotąd wszystkie robale fantastyczne, ze wskazaniem w tej serii na 76 :grin: Pogratulować!
Podobają mi się kolory na zdjęciach, zresztą modele też.
80 - jestem na Tak! bardzo mi sie podoba, a ponadto nie ma nic do mojego piwa. Gratki - udał Ci sie kadr !
.... znowu fotki super, super, super ;)
.... aż miło popatrzeć :)
.... i nie miło jak się pomyśli, że się tak nie umie :evil:
fantastyczne zdjęcia
Właściwie to już wszystko zostało powiedziane. Rewelacyjne pstryki a robale cudne.
Niestety nie potrafię ocenić który mi się bardziej podoba.
Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :), na piwo Ramzesa to już od dawna się czają :wink:, Sebu$ potrafisz tylko o tym jeszcze nie wiesz :wink:.
Następne trzy nowe
Wszystkie świetne a 84 takie jak najbardziej lubię:D
Na 84 muchozol obłedny :mrgreen:
Ooo, i następna świetna seria motylków i innych robali. Zaczyna mi brakować przymiotników, aby oceniać Twoje zdjęcia :)
Jak zawsze trzymasz poziom, ale mnie interesuje tym razem co innego. Masz może jakieś portrety z tej sigmy cykane?
Podoba mi się 85, bardzo pogodna fotka. I 83 - świetny moment, na pewno niełatwy do ustrzelenia, tylko trochę przykro, że motylek startuje z mało atrakcyjnego kwiatka. Ale moment przedni.
85 i 86 bardzo fajne. Ze wskazaniem na 85 - ładnie uchwycone emocje.