fajna psina, ale z ramą to przesadziłeś
Wersja do druku
fajna psina, ale z ramą to przesadziłeś
Zgadzam się. Zdjęcie nr 13 bardzo ładny widoczek, fajne kolorki. Szkoda, że w dolinie była mgiełka.Cytat:
Zamieszczone przez kasprzyk
radlakos uczę sie ramki robić :)
no myślę :razz:
kolejne 3 proszę o wypowiedź
stawiam litra kto policzy cegiełki w nr 17 :)
kolejne 3 jakoś tak mnie naszło :)
19. to sonnar 180 f2.8 i nie mi ktos powie że musowo trzeba mieć zd 50-200 (oczywiście zbieram). Aha to z ręki i siedziałem w octavi i strzeliłem przez otwarte okno pasażera :)
20. to Kair dziwne miasto :)
18. alpy Austria
Sonnar jest super szkłem. :D Trochę kobylastym, ale co tam! PS zdjęcie z Alpami zmasakrowała kompresja :?
18, to jest ładnie przeostrzona
20, też, na drzewach po lewej się rzuca w oczy
z wyostrzaniem po zmniejszeniu musisz kombinowac z kazdym zdjeciem oddzielnie. nie da rady 'z klucza" :) musisz dopasowac do kazdej foty oddzielnie. innymi slowy przyloz sie bracie bardziej -jakosc, nie ilosc :) chetnie bym zobaczyl poprawione alpy. nr 10-dla mnie bomba !:) wyciac tylko przechodzaca pania i bedzie sysunia-jak bedzie w galeri spodoba sie bardzo-gwarantuje :)
dziękuje faktycznie przy zmniejszaniu mała masakra była, teraz inaczej to robie, dzieki za uwagi na swoja obrone to tylko powiem, ze to były i tak wyjściowo kiepskiej jakosci technicznej zdjecia. Kolejna fota wiosenna i trochę zabawa suwakami
lens Oreston f1.8 ogródek 13 00 dzisiaj