Odp: Fotografia Czerwca 2014r. - NAGRODA KLUBOWICZÓW
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
a ja mam pytanie czy nie byłoby zasadne ograniczyć ilość zgłaszanych zdjęć?
Nagroda Klubowiczów jest plebiscytem na najbardziej podobające się zdjęcie. nie chcę tworzyć jakichś eliminacji... zaraz powstanie pytanie, dlaczego, kto, po co. A klubowicz ma prawo do zgłoszenia zdjęcia do FM. Bez ograniczenia ilości i niech tak pozostanie. Ilość zgłoszeń pozostawiam do umiaru i rozsądku każdego Klubowicza.
A że tym razem nie było wyraźnego faworyta i głosy się rozsypały, cóż zdarzają się i takie miesiące.
DZIEKUJĘ ! Jestem zaskoczony, wstrząśnięty i zmieszany :) naprawdę bardzo mi miło, zwłaszcza że przyszło mi konkurować w bardzo doborowym towarzystwie :)
I w tym momencie wyjmujesz z kieszeni karteczkę i korzystając z okazji, chciałbyś podziękować .... ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
DZIEKUJĘ ! Jestem zaskoczony, wstrząśnięty i zmieszany :) naprawdę bardzo mi miło, zwłaszcza że przyszło mi konkurować w bardzo doborowym towarzystwie :)
to trzeba to wypić, jest okazja:grin:
gratulacje Janie_s :) tym większe że konkurencja była duża i uzyskać przewagę było bardzo trudno
Świetna fotka wygrała.:grin:
Gratulacje Janie_S, dekielkowa fotka wygrała :)
Mnie też do gustu przypadła. Gratulacje :)
Cytat:
Zamieszczone przez
wuzet
I w tym momencie wyjmujesz z kieszeni karteczkę i korzystając z okazji, chciałbyś podziękować .... ;-)
Karteczkę, flaszkę wyjmuje ;)
bardzo fajnie, że TA fotografia wygrała. gratulacje :)