Sklepienie, to dla mojego oka radocha. lleż w tym wędrówki myśli, fantazji, porządku w bezładzie, zastanowienia, propozycji, pasji (fotografa)!
Zazdraszczam.
Pzdr, TJ
Wersja do druku
Sklepienie, to dla mojego oka radocha. lleż w tym wędrówki myśli, fantazji, porządku w bezładzie, zastanowienia, propozycji, pasji (fotografa)!
Zazdraszczam.
Pzdr, TJ
Sklepienie idealne na tapetę monitora jeżeli ktoś lubi stonowane. Jest fajny wzór, który nie zakłóca i nie powoduje trudności w odszukaniu ikon :). Fajne a po za tym lubię kolor niebieski :)
Faktycznie nietypowe :) Dlatego zastanawiałem się czy w ogóle wspominać, gdzie te zdjęcia powstały. A bardziej typową relacje też planuje umieścić, tym bardziej, że byłem w okresie kiedy Barcelona grała w półfinale ligi mistrzów z Bayernem Monachium (udało mi się być na tym meczu:)) i jakieś zdjęcia też z tej okazji zrobiłem.
Planuje na to jednak osobny wątek bo zdjęcia będą bardziej poglądowo-wycieczkowe ponieważ każda turystyczna atrakcja była właśnie przez turystów oblegana i ciężko było zrobić jakieś wyjątkowe ujęcia.
Dziękuje. Ciekawe rzeczy widzisz w tym zdjęciu co mnie bardzo cieszy. :)
ostatnie bardzo mi podchodzi :)
Nie było mnie tu jakiś czas a skoro już się pojawiłem to i wstawię jedno zdjęcie dla odświeżenia :)
8. Czerwony na fioletowym patrzy na zielone ;)
(Olympus OM-D E-M5 + mZD 60mm)
Robal na kwiatku zapitala po trawie? ;)
Wszystkie zdjęcia są bardzo fajne. Będę podglądać i... próbować naśladować...:)